ΕΛΛΑΔΑ. Ισχυρούς πονοκεφάλους φέρνει στους ξενοδόχους η ένταξη όλο και περισσότερων περιοχών στην κατηγορία 4 στην οποία απαγορεύεται η μετακίνηση εκτός περιφερειακής ενότητας.

Οι περισσότεροι φθινοπωρινοί και χειμερινοί προορισμοί ζουν κάθε Σαββατοκύριακο πρωτίστως, αλλά και μεσοβδόμαδα δευτερευόντως από τους κατοίκους των μεγάλων αστικών κέντρων. Περιοχές όπως τα Καλάβρυτα, η Αρκαδία, η Αράχοβα στηρίζονται κυρίως στους εκδρομείς των Αθηνών , ενώ το Πήλιο που «ζει» τόσο από την Θεσσαλονίκη, όσο και την Αθήνα.

Όπως έλεγε στη στήλη ξενοδόχος από τα Καλάβρυτα, η μετάβαση της Αθήνας στη ζώνη 4 σημαίνει... lockdown για την περιοχή, αλλά και τους άλλους προορισμούς γύρω από την Αθήνα,.

Η απογοήτευση για τους ξενοδόχους των περιοχών αυτών είναι ακόμη μεγαλύτερη καθώς όπως έδειξε ο Οκτώβριο κατεγράφησαν πληρότητες μέχρι και 60% το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ενώ από χθες, προχτές, που φούντωσαν τα σενάρια για περιορισμούς στις μετακινήσεις, μηδενίστηκε το ενδιαφέρον τόσο για αυτό το Σαββατοκύριακο όσο και τα ένα δυο επόμενα.

Τι ζητούν οι ξενοδόχοι, από τα συναρμόδια Υπουργεία; Καθαρά, άμεσα και «μια και έξω μέτρα», για να ξέρουν τι θα κάνουν και να λάβουν τις ανάλογες αποφάσεις…

Ειδήσεις σήμερα:

Η πόντιση του καλωδίου Πελοπόννησος - Κρήτη θα ξεφουσκώσει τους λογαριασμούς ΔΕΗ!

Ξεχωριστά κρασία στην Πελοπόννησο ανέδειξε ο φετινός τρύγος

Αυτοκτόνησε με χάπια 55χρονος Τριπολίτης

Πάτρα: Έγκλειστοι στην εστία 35 φοιτητές λόγω κορονοϊού (video)