ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Από το Σάββατο που η χώρα μας μπήκε σ’ ένα νέο lockdown με απόφαση της κυβέρνησης ο δήμος Κορινθίων προσαρμόζετε και πάλι. Ο Δήμαρχος κ Νανόπουλος σε μήνυμά του αναφέρει: « Όλοι μας καλούμαστε για δεύτερη φορά μέσα σε αυτόν τον χρόνο να επιδείξουμε υπευθυνότητα και σύνεση και να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες προκειμένου πολύ σύντομα να κατορθώσουμε να επανέλθουμε στην κανονικότητα.

Ο Δήμος Κορινθίων από την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020 και για όσο διαρκέσουν τα μέτρα που ανακοινώθηκαν τροποποιεί την λειτουργία του συνεχίζοντας να προσφέρει υπηρεσίες στους πολίτες αλλά ταυτόχρονα να επιτελεί και το έργο του. Το έπραξε με μεγάλη επιτυχία στο lockdown του Μαρτίου με την ανάπτυξη της ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης και την απομακρυσμένη εργασία. Το ίδιο θα πράξει και τώρα με την βοήθεια όλων σας!»

Από την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020

• Κλειστά για το ΚΟΙΝΟ θα παραμείνουν τα γραφεία : του Δημαρχείου, της ΔΕΥΑΚ, του ΚΕΠΑΠ, της Πολεοδομίας, των Τεχνικών Υπηρεσιών, του ΚΕΠ, της Βιβλιοθήκης

▪ Τα ταμεία του Δήμου και της ΔΕΥΑΚ, οι πληρωμές θα γίνονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά

• Οι πάσης φύσεως συναλλαγές θα πραγματοποιούνται τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά, με φυσική παρουσία θα εξυπηρετούνται όσες περιπτώσεις κρίνονται ως έκτακτες και επείγουσες κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και εφόσον δεν υπάρχει άλλος τρόπος εξυπηρέτησης.