Ένα σύγχρονο ΜΜΕ που αναπτύσσεται με τον ρυθμό που του επιτρέπει η αυτοδυναμία του!

Χρειάστηκε να περάσουν 10 χρόνια αδιάκοπης παρουσίας και συνεχούς προσπάθειας για να ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος παρέμβασης του notospress.gr.

Aπο τον Νοέμβριο του 2010 έως το 2020 αρκετοί συνεργάτες, πολλοί ακόλουθοι και χιλιάδες αναγνώστες συνδιαμορφώσαμε μια κοινότητα που ενημερώθηκε, πληροφορήθηκε, εκφράστηκε, ψυχαγωγήθηκε, προβληματίστηκε μέσα από τις σελίδες, τα άρθρα, τις εικόνες, τα video του notospress.gr.

Oι προσδοκίες αρκετές, οι δυσκολίες πολλές, οι εποχές περίεργες και οι ανάγκες, πλέον, αυξημένες.

Το notospress.gr ό,τι κατάφερε το οφείλει στους καλούς συνεργάτες του, στους τακτικούς αρθρογράφους του, στους σημαντικούς πελάτες του, στους σταθερούς αναγνώστες του και στους πρόθυμους συνδρομητές του.

Τα 60.000 θέματα συνολικά, τα εκατοντάδες ρεπορτάζ και οι συνεντεύξεις, οι χιλιάδες αναγνώστες καθημερινά είναι ο στόχος και συνάμα η περιουσία του notospress.gr

Ένα σύγχρονο ΜΜΕ που αναπτύσσεται με τον ρυθμό που του επιτρέπει η αυτοδυναμία του και από ενημερωτική σελίδα μιας πόλης με 5 αναρτήσεις την ημέρα εξελίσσεται σε portal μιας Περιφέρειας με τουλάχιστον 50 άρθρα καθημερινά, τα περισσότερα πρωτότυπα.

Το 2021 είναι μια χρονιά πρόκληση για όλους μας. Για εμάς ξεκινά ένας δεύτερος κύκλος ανάπτυξης και επικοινωνίας με τον πολίτη της Πελοποννήσου. Ήδη τα πρώτα δείγματα είναι θετικά και η αισιοδοξία δικαιολογημένη.

Σύντομα θα συμμετέχετε όλοι σε αυτή την προσπάθεια, όσο πιο ενεργά και τακτικά γίνεται. Μια νέα πορεία που θα προσθέσει ποιότητα και ποσότητα στην ενημέρωση, στην πληροφορία και στην προβολή.

Σας ευχαριστούμε για την στήριξη τα 10 πρώτα χρόνια.

Συνεχίζουμε μαζί, χωρίς υπερβολή, χωρίς υποβολή!