Η διανομή θα γίνει ταυτόχρονα σε όλους τους Δήμους της Π.Ε. Λακωνίας από την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020 έως και τη Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

ΣΠΑΡΤΗ. Η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων προς τις αδύνατες οικονομικά οικογένειες της ΠΕ Λακωνίας που είναι δικαιούχοι του Προγράμματος.

Η διανομή θα γίνει ταυτόχρονα σε όλους τους Δήμους της Π.Ε. Λακωνίας από την Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020 έως και τη Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020 και αφορά στους Δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν επιλέξει να είναι και ωφελούμενοι του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΤΕΒΑ.

Η διάθεση των προϊόντων θα γίνει στα παρακάτω ορισμένα σημεία διανομών, με την επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας και του αριθμού ΑΜΚΑ, ενώ θα πρέπει να τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται λόγω κορονοιού:

Δήμος Ανατολικής Μάνης:… Παιδικός Σταθμός Γυθείου- Παλαιό Γήπεδο

Δήμος Ελαφονήσου:……………..Δημοτικό Κατάστημα

Δήμος Ευρώτα:………………………..Κλειστό Γυμναστήριο Βλαχιώτη

Δήμος Μονεμβάσιας:

Μολάοι…………………………………Γήπεδο Μολάων

Νεάπολη………………………………Γυμνάσιο Νεάπολης

Δήμος Σπάρτης:

Για την πόλη της Σπάρτης η διανομή θα πραγματοποιηθεί με αποστολή των προϊόντων κατ’οίκον, ενώ για τις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Σπάρτης από την ανατολική πλευρά του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας στη Σπάρτη.

Οι δικαιούχοι του Προγράμματος θα λάβουν ειδοποίηση με sms σύμφωνα με την οποία θα καθορίζεται αναλυτικότερα ο τόπος και ο χρόνος παραλαβής των προϊόντων.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2731363234, 2731363220