ΝΑΥΠΛΙΟ. Η λιακάδα άλλους τους βγάζει στα πάρκα και άλλους στις πλατείες. Στο Ναύπλιο όμως τους οδήγησε στην πλησιέστερη παραλία για μπάνιο.

Όπως γράφουν οι «Αργολικές Ειδήσεις» μπορεί να έχουμε μπει στην τελική ευθεία των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αλλά αυτό δεν εμποδίζει πολλούς κατοίκους του Ναυπλίου να ρίξουν και την βουτιά τους στη θάλασσα. Οι σημερινές εικόνες, από την αγαπημένη παραλία των ντόπιων κάτω από το Παλαμήδι, σε τίποτα δεν θυμίζει πως διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του Δεκεμβρίου. Η Σαββατιάτικη λιακάδα έκανε πολλούς να κατευθυνθούν στην παραλία για μια βουτιά στα κρύα ομολογουμένως νερά του Αργολικού κόλπου αλλά και στην απαραίτητη ηλιοθεραπεία.

Η παραλία Αρβανιτιάς είναι ουσιαστικά η παραλία του Ναυπλίου στην Αργολίδα, ακριβώς κάτω από το Παλαμήδι (συγκεκριμένα τον προμαχώνα Θεμιστοκλή) , απέχει περίπου 10 λεπτά με τα πόδια από οποιοδήποτε σημείο της πόλης και προκειται για μια μικρού μεγέθους παραλία, περίπου 200 μέτρων, έχει βραβευτεί με τη Γαλάζια Σημαία, βρέχεται από τα καταγάλανα νερά του αργολικού κόλπου, ενώ θεωρείται απρόσβλητη από τους βοριάδες λόγω του σημείου που βρίσκεται.

Ειδήσεις σήμερα:

Σοβαρός ο κίνδυνος για όσους κάνουν σκι στο Χελμό!

Χριστούγεννα αλά... Αυστραλία στο Ναύπλιο!

Σοκ! Κατέρρευσε μπαλκόνι στο Ναύπλιο παρασύροντας ηλικιωμένη γυναίκα!

Τα νέα κρούσματα στην Πελοπόννησο δεν είναι ούτε πολλά, ούτε λίγα

«Καλικαντζάρια» περιφέρονται τη νύκτα στην Αμαλιάδα!