ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Δεν έχει τέλος η αντιπαράθεση των Παρατάξεων Νίκα και Τατούλη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Αυτή τη φορά έντονη είναι η πρόκληση προς τον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου σχετικά με τον έλεγχο της «Πελοπόννησος α.ε.»
Συγκεκριμένα από την παράταξη του Πέτρου Τατούλη αναφέρονται τα εξής:
«Με ύφος και στυλ απόλυτου «Δικτάτορα», ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου σε δηλώσεις του στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, απειλεί ευθέως τον Αντιπρόεδρο της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας ΟΤΑ «Πελοπόννησος Α.Ε.» και Πρόεδρο της ΠΕΔ (Περιφερειακής Ένωσης Δήμων) Πελοποννήσου κ. Δημήτρη Καμπόσο, ζητώντας του …τάχα να μελετήσει το πόρισμα για την εταιρεία «Πελοπόννησος Α.Ε.», στην οποία ο κ. Καμπόσος ήταν και είναι Αντιπρόεδρος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου!!
Μήπως όμως ο κ. Σκαντζός εκλιπαρεί τον κ. Καμπόσο να αλλάξει άποψη και να μην προχωρήσει σε οικονομικό έλεγχο από ορκωτούς λογιστές, ως έχει το δικαίωμα αφού είναι κάτοχος του 50% των μετοχών της εταιρείας;
Τι φοβάστε κ. Σκαντζέ, μήπως αποκαλυφθεί το μεθοδευμένο «στημένο έγκλημα» που διέπραξε ο κ. Νίκας;
Σε ό,τι αφορά την προσπάθεια σας από «θύτης» να παρουσιαστείτε ως «θύμα» στο Περιφερειακό Συμβούλιο, αναμένουμε να ζητήσετε δημόσια συγγνώμη για τις ύβρεις που απευθύνατε στον Αντιπρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Απόστολο Γκούνη, τον οποίον δημόσια αποκαλέσατε «παλιόπαιδο» και «ελεεινό»!!!
Περιμένουμε να μας πείτε πριν την έναρξη του Περιφερειακού Συμβουλίου, ποιο μέλος της παράταξης σας αποκάλεσε «καθίκια» τους Περιφερειακούς Συμβούλους της παράταξης της «Νέας Πελοποννήσου».
ΥΓ. Το «δωράκι» πάντως των εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ για μελέτες… το «πήρατε» κ. Πρόεδρε του ΤΑΠΤοΚ.»