«Μοιράζουμε αγάπη και χαρά!», αυτό ήταν το σύνθημα του Δήμου για τις φετινές εορτές!

ΓΟΡΤΥΝΙΑ. Δώρα χαράς μοίρασε σε 420 μαθητές του δήμου Γορτυνίας ο Δήμαρχος Στάθης Κούλης, σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο.

Με σύνθημα «Μοιράζουμε αγάπη και χαρά», ο Δήμος προσπάθησε να προσφέρει λίγη μαγεία στους δεκάδες μαθητές, οι οποίοι το τελευταίο χρόνο είδαν να αλλάζει άρδην η καθημερινότητά τους λόγω της πανδημίας.

Επιτραπέζια παιχνίδια και λογοτεχνικά βιβλία ήταν μερικά από τα δώρα τα οποία έγιναν, κατ’ οίκον και με περισσή προσοχή, τηρώντας όλους τους υγειονομικούς κανόνες αλλά και τις απαιτούμενες αποστάσεις, προκειμένου να μην τεθεί κανένας στον κίνδυνο της συναναστροφής.

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας δήλωσε σχετικά με τη δράση:

«Δεν υπάρχει κανένα συναίσθημα όμοιο με την ανιδιοτελή αγάπη που σου χαρίζουν απλόχερα τα παιδιά, αλλά και με το να βλέπεις τη χαρά ζωγραφισμένη στα μάτια και τα πρόσωπά τους. Ο κατ’ οίκον εγκλεισμός είναι αδιαμφισβήτητα μεγάλη πρόκληση για όλους μας, αλλά ακόμα μεγαλύτερη για τα μικρά και τα μεγαλύτερα παιδιά, των οποίων η ζωή έχει αλλάξει ριζικά. Επιδίωξη μας ήταν, δίνοντάς τους αυτά τα συμβολικά δώρα, να περάσουν ευχάριστα και εποικοδομητικά τον ελεύθερο χρόνο τους φέτος τις γιορτές. Εύχομαι να το πετύχαμε αυτό, όπως επίσης εύχομαι τα παιδικά χαμόγελα που αντίκρισα να μένουν πάντα αναλλοίωτα και να γεμίζουν χαρά κι ελπίδα τις ζωές μας. Τα παιδιά είναι που δίνουν γεύση και χρώμα στη ζωή μας, είναι το παρόν και το μέλλον μας. Χρόνιά τους Πολλά!»

Ειδήσεις σήμερα:

Με 71 κρούσματα σήμερα η Πελοπόννησος

Πτήσεις στη Στρατόσφαιρα από το Αεροδρόμιο Σπάρτης!

Δείτε τη νέα είσοδο της Σπάρτης και τη γέφυρα του Ευρώτα από drone (video)

Εγκληματική οργάνωση στη Λακωνία στις χειροπέδες!

Κατέρρευσε κομμάτι πύργου στο Κάστρο της Μεθώνης (photos)