Ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Μολάων μηνύει την εφημερίδα για συκοφαντικό και υβριστικό δημοσίευμα εις βάρος των κυνηγών

ΜΟΛΑΟΙ. Νομικά κατά της Εφημερίδας των Συντακτών, στράφηκε ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Μολάων κ. Νικόλαος Μέμιτσας.

Όπως ενημέρωσε ο κ.Μέμιτσας, στρέφεται προσωπικά, «...κατά συγκεκριμένου δημοσιογράφου της Εφημερίδας των Συντακτών καθώς και του Διευθυντή της εφημερίδος, για το συκοφαντικό και υβριστικό δημοσίευμά τους, σύμφωνα με το οποίο “οι κυνηγοί είμαστε δολοφόνοι που με παράνομα και νόμιμα όπλα σκοτώνουμε ότι κινείται και πετάει στην Ελλάδα”».

Όπως ανέφερε ο κ. Μέμιτσας στο notospress.gr, «...τους έχουμε χαριστεί πολλές φορές. Και στην εφημερίδα και στον συγκεκριμένο δημοσιογράφο. Ήταν η τρίτη φορά που δημοσιεύεται άρθρο, που ο χαρακτηρισμός “συκοφαντικό”, είναι επιεικής. Τώρα όμως, είχαμε το αποκορύφωμα».

Ο κ. Μέμιτσας πρόσθεσε πως θα προχωρήσει και στην κατάθεση αγωγής.

Αναλυτικάη ανακοίνωση του κ. Νικ. Μέμιτσα:

«Ενημερώνω όλα τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Μολάων , ότι εχθές κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία της Σπάρτης μέσω της δικηγόρου μου κ. Βερονίκης Λέκκα, κατά συγκεκριμένου δημοσιογράφου της Εφημερίδας των Συντακτών καθώς και του Διευθυντή της εφημερίδος, για το συκοφαντικό και υβριστικό δημοσίευμα τους, σύμφωνα με το οποίο “οι κυνηγοί είμαστε δολοφόνοι που με παράνομα και νόμιμα όπλα σκοτώνουμε ότι κινείται και πετάει στην Ελλάδα”.

Την στιγμή που έχουμε το αυστηρότερο νομοθετικό πλαίσιο στην Ευρώπη όσο αφορά τη θήρα, δεν πρόκειται να ανεχθώ από κανέναν να με αποκαλεί “δολοφόνο” και να το εκφράζει δημόσια από εφημερίδα Πανελλήνιας κυκλοφορίας .

Προσωπικά θα υπερασπιστώ το παραδοσιακό κυνήγι όπως το προβλέπει το Σύνταγμα της χώρας μου και θα απαντώ με τον ίδιο τρόπο σε όποιον με συκοφαντεί δημόσια, το χρωστάω στον εαυτό μου , στην οικογένειά μου και στους προγόνους μου.

Οι κυνηγοί είμαστε φορολογούμενοι πολίτες και έχουμε τα ίδια δικαιώματα με τους υπόλοιπους με μία όμως διαφορά, πληρώνουμε κάθε χρόνο εκατομμύρια ευρώ στο Πράσινο ταμείο για το περιβάλλον, προσφέρουμε εκατομμύρια ευρώ στην πραγματική οικονομία από αγορές σε ρούχα, αυτοκίνητα, σκυλιά, τροφές , καύσιμα κ.α. , επιπλέον είμαστε η μοναδική ομάδα που έχουμε ιδρύσει σώμα θηροφυλακής για να αστυνομεύουμε τους εαυτούς μας, με χιλιάδες συλλήψεις λαθροθήρων και παραβατών τα τελευταία χρόνια».

Δ.Π.

Ειδήσεις σήμερα:

Εξαδάκτυλος: «Η Λακωνία δεν είναι έτοιμη για να βγει από τα αυστηρά μέτρα!»

Έκρηξη αγγελιών για πώληση ξενοδοχείων και στην Πελοπόννησο

Καλαμάτα: 35χρονη έπεσε από μπαλκόνι 5oυ ορόφου

Κάηκε αυτοκίνητο στο κέντρο της Σπάρτης! (video)

Η Εστίαση της Καλαμάτας ζητά μέτρα στήριξης, μέσω Χαρίτση!

Ξέρεις ποιες είναι οι διαφορές του Φλέρτ από την Σεξουαλική Παρενόχληση ή θα μπλέξεις;

Παγετός σκέπασε τις καλλιέργειες της Αργολίδας (video)