ΛΑΚΩΝΙΑ. Με τον Σύλλογο Πολυτέκνων Επαρχιών Λακεδαίμονος και Επιδαύρου Λιμηράς Νομού Λακωνίας, συναντήθηκε ο βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός, στα γραφεία του Συλλόγου.

Ο κ. Κρητικός δήλωσε, πως αποτελεί δέσμευσή του, «…η προώθηση των αιτημάτων των Πολυτέκνων», δεδομένης μάλιστα της ανάγκης στήριξής τους, σε μια περίοδο κατά την οποία και οι επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης είναι μεγάλες, αλλά και τα στοιχεία για τη δημογραφική κατάσταση της Ελλάδας είναι ανησυχητικά.

Υπογράμμισε ο βουλευτής:

«Θα είμαι συμπαραστάτης στην προσπάθεια τους. Ήδη έχω παρέμβει σε θέματα που αφορούν τη διευκόλυνση των πολύτεκνων οικογενειών, παρεμβάσεις οι οποίες θα ενταθούν το επόμενο διάστημα με ένα πιο οργανωμένο πλαίσιο δράσης και σε συνεργασία με επίσημους φορείς. Ανάπτυξη και υψηλός δείκτης γήρανσης του πληθυσμού δεν συμπορεύονται. Πρέπει να δράσουμε αποφασιστικά, να δώσουμε σημαντικά κίνητρα στις οικογένειες».

Ο κ. Κρητικός, τέλος, ζήτησε να βρίσκονται σε συνεχή συνεργασία με τους Πολύτεκνους της Λακωνίας για την προώθηση των αιτημάτων τους και από μέρους του θα τους κρατά ενήμερους για τις ενέργειές του.