ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Σε απάντηση της ενημέρωσης από την πλευρά του Νίκου Γόντικα (Λαϊκή Συσπείρωση) σχετικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ τους, ο Πέτρος Τατούλης καταγγέλλει το στέλεχος του ΚΚΕ για πολιτική δειλία και προκλητικότητα. Τονίζει ότι ρόλο «συνηγόρου-εισηγητή» ανέλαβε ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Λακωνίας (πρ.Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου επί θητείας του Πέτρου Τατούλη), κ. Γεώργιος Πουλοκέφαλος.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Ξεπερνώντας κάθε όριο πολιτικής δειλίας και προκλητικότητας, ο κ. Γόντικας ζήτησε από το Περιφερειακό Συμβούλιο «πιστοποιητικό αλληλεγγύης και αθωότητας» προκειμένου να το καταθέσει στην Αστυνομία όπως ο ίδιος δήλωσε, σχετικά με ψευδείς, συκοφαντικές και υβριστικές δημόσιες δηλώσεις του απέναντι στην παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» και τον Πέτρο Τατούλη.

Έτσι λοιπόν κατά τη διάρκεια της κατεπείγουσας συνεδρίασης, στις 12 Μαρτίου 2021, το ρόλο του «συνηγόρου-εισηγητή» ανέλαβε ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Λακωνίας (πρ.Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου επί θητείας του Πέτρου Τατούλη), κ. Γεώργιος Πουλοκέφαλος.

Ο κ. Γόντικας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης σε προηγούμενο Περιφερειακό Συμβούλιο δήλωσε δημόσια ότι «η προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή διοικούσε με κοριούς…».

Όπως είναι φυσικό μετά από τους ακραίους, ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς, η παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» ήταν υποχρεωμένη να απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη προκειμένου να υπερασπίσει την τιμή και την υπόληψη των μελών της αλλά και του θεσμού που υπηρετούσε.

Ο κ.Γόντικας λοιπόν ως επαγγελματικό πολιτικό στέλεχος του ΚΚΕ ζήτησε την υπογραφή και τη σφραγίδα του «αστικού διεφθαρμένου κράτους της Νέας Δημοκρατίας του κ.Νίκα» όπως λέει ο ίδιος, προκειμένου να επηρεάσει τη Δικαιοσύνη μετατρέποντας το θέμα σε πολιτικό ζήτημα.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο και ο κ.Νίκας με την απόφαση «παρωδία» που έλαβαν, έφτασαν στο σημείο, παρεμβαίνοντας ευθέως στο έργο της Δικαιοσύνης, να προτείνουν στους Δικαστικούς Λειτουργούς να θέσουν την υπόθεση στο «αρχείο»!!!

Η Δικαιοσύνη είναι ίση απέναντι σε όλους κ.Γόντικα και σίγουρα εσείς, επειδή είστε επαγγελματικό στέλεχος του ΚΚΕ, δεν σημαίνει ότι εξαιρείστε και έχετε «ασυλία»!

Ο κ.Γόντικας έφτασε στο απόλυτο σημείο του πολιτικού εξευτελισμού, με δεδομένο ότι δεν αρκέστηκε στο ανωτέρω «πιστοποιητικό αλληλεγγύης» αλλά συνέχισε «τον πολιτικό του κατήφορο», αποστέλλοντας και δελτίο τύπου με τίτλο «Εισήγηση στο ΠΕ.ΣΥ.Π - Καταπέλτης ο Πουλοκέφαλος κατά Τατούλη!».

Ο κ. Γόντικας δηλαδή ως εκπρόσωπος του ΚΚΕ στο Περιφερειακό Συμβούλιο θεωρεί ότι η κοινωνία και οι πολίτες πρέπει να ασχολούνται με τη δική του προσωπική πολιτική επιβίωση!!! Τα προβλήματα του λαού, των εργατών, των αγροτών έρχονται φυσικά σε δεύτερη μοίρα…»