ΜΕΣΣΗΝΗ. Με αίσθημα ευθύνης, ο Γιάννης Λάσκαρης, δημοτικός σύμβουλος και γραμματέας ΔΣ Μεσσήνης επικαλείται η αλληλεγγύη των συνδημοτών για ένα κοινωνικό θέμα. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Απέναντι σε δύο νέους συμπολίτες μας και ένα μικρό παιδί που είδαν την κατοικία και τα υπάρχοντα τους να παραδίδονται σε ολική καταστροφή μετά από πυρκαγιά που αφάνισε την οικία που μένουν, κάνω έκκληση να στηθεί γέφυρα αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας.

Ύστερα από αυτοψία διαπίστωσα ότι αν και φιλοξενούνται προσωρινά υπάρχει μεγάλη ανάγκη για άμεση κάλυψη στέγης αλλά και ειδών πρώτης ανάγκης. Οι υπηρεσίες του Δήμου από την πρώτη στιγμή έχουν ασχοληθεί με το τραγικό περιστατικό καθώς και οι γείτονες που αγκάλιασαν τους συμπολίτες μας μετά το συμβάν εχθές στο κέντρο σχεδόν της Μεσσήνης. Η ύπαρξη ωστόσο ενός παιδιού πρέπει να μας ωθήσει όλους και πρωτίστως εμάς που διαχειριζόμαστε τα ζητήματα της πόλης σύσσωμοι να ενεργήσουμε για την επίλυση του προβλήματος.

Για όσους ενδιαφέρονται να βοηθήσουν και να συνδράμουν στην εύρεση στέγης και ειδών πρώτης ανάγκης μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 6944130716. Δηλώνω υπεύθυνα πως η κατάσταση χρίζει ιδιαίτερης διαχείρισης και απαιτεί την συνδρομή όλων μας».