ΣΠΑΡΤΗ. Σφόδρα δυσαρεστημένος αλλά και ενοχλημένος είναι ο Παναγιώτης Ρήγας, αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Σπάρτης, από την εξέλιξη στην Επιχείρηση. Το Δ.Σ. κατά πλειοψηφία (6-5) ενέκρινε τις αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΥΑ Σπάρτης, χωρίς να λάβει υπόψιν του ούτε τις διαμαρτυρίες των 45 προέδρων ούτε και τις αντιρρήσεις των 5 μελών του ΔΣ που μειοψήφισαν.

Ο Π. Ρήγας δήλωσε: «Σε περίοδο πανδημίας κι ενώ η οικονομική κρίση επιτείνεται δεν είναι δυνατόν ο Δήμος Σπάρτης και η ΔΕΥΑ να αυξάνουν την τιμή του νερού. Οι δημότες μας ήδη αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα τα οποία βέβαια δεν θα λυθούν μόνο με το φθηνό νερό αλλά οι αυξήσεις που ψήφισαν οι συνεργάτες του κ. Δούκα δείχνουν την νοοτροπία της Δημοτικής Αρχής. Αναρωτιέμαι ποιος θα αντιμετωπίσει τους δημότες όταν πάρουν στους λογαριασμούς τους τις πρώτες αυξήσεις…»

Μάλιστα ο Παναγιώτης Ρήγας σε ανάρτησή του στο facebook κατονομάζει τα μέλη του Δ.Σ. που ψήφισαν τις αυξήσεις: Πατσιλίβας Θεμιστοκλής (πρόεδρος), Δημήτρης Καπονικολός (αντιδήμαρχος), Μενούτης Βασίλειος (δημ. Σύμβουλος), Κανακάκος Χρήστος (αντιδήμαρχος), Δαράκη Ελένη (δημ. Σύμβουλος), Ηλιόπουλος Γιάννης (εκπρόσωπος εργαζομένων ΔΕΥΑΣ)

Τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ Σπάρτης που δεν ψήφισαν τις αυξήσεις είναι: Παναγιώτης Ρήγας (αντιπρόεδρος), Βαγγέλης Βαλιώτης (πρώην δήμαρχος), Γιάννης Σουμάκης (δημ. Σύμβουλος / παράταξη Στ. Αργειτάκου), Σωτήρης Ροϊνός (πρόεδρος ΟΕΒΕΛ) και Βασίλης Σαραντόπουλος (Λαϊκή Συσπείρωση).