ΛΑΚΩΝΙΑ. Η οικογένεια του Παγκόσμιου πρωταθλητή Φιλίππου Παναγάκου ευχαριστεί θερμά όλους εκείνους που συμμετείχαν στο πένθος της εμφανώς και αφανώς.

«Ευχαριστεί ιδιαίτερα τα άτομα που προσέφεραν αντί στεφάνων χρηματικό ποσό, καθώς και όλους εκείνους που προσέφεραν άνθη από διαφορά σημεία του κόσμου και πιο συγκεκριμένα: τον Παλλακωνικο Σύλλογο, Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος, την Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος, την Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος Ρουμανίας, την Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος, την Παγκόσμια Οργάνωση YOSHUDO K SHORIN RYU, τον Σύλλογο Πολεμικών Τεχνών "ΝΙΚΟΚΛΗΣ", τον Αθλητικό Σύλλογο Νεάπολης, τον Αθλητικό Σύλλογο Παπαδιανίκων "ΥΠΕΡΤΕΛΕΑΤΟΝ" και τον κύριο Π. Γράφο για την προσφορά της πέτρας προς την τελευταία του κατοικία.

Ιδιαίτερες είναι οι ευχαριστίες όλων μας, προς τους αδερφικούς του φίλους που στέκονταν πάντα δίπλα του, και προς τον κ. Ιωάννη Φελούρη για όλη την στήριξη που έδωσε στο Φιλίππα από την παιδική του ηλικία και του έδωσε την ώθηση να αγωνίζεται Τίμια, με δίψα και χαρά για τη ζωή που ξεδιπλωνόταν μπροστά του!

«Ήμαστε σίγουροι πως ο Φίλιππας θα μας προστατεύει από εκεί ψηλά και θα είναι πάντα κοντά μας!»

Με εκτίμηση

Η οικογένεια του»