ΑΡΓΟΣ. Σάλο αναμένεται να προκαλέσει στους πολιτικούς κύκλους της Πελοποννήσου η αποκάλυψη ότι ο σημερινός δήμαρχος Άργους - Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος προετοιμάζεται να κατέλθη ως υποψήφιος Περιφερειάρχης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου ευελπιστεί στην απήχηση την πρότασής του τόσο στον κύκλο των συναδέλφων του Δημάρχων όσο και της Δεξιάς Παράταξης. Μάλιστα συνεργάτες του σχολιάζουν ότι ήδη έχει επέλθει συμφωνία με αρκετά αξιόμαχα στελέχη της δεξιάς Παράταξης ανά την Πελοπόννησο.

Αυτό που είναι επίσης γνωστό έχει να κάνει με την αποφασιστικότητα και την πυγμή του συγκεκριμένου αυτοδιοικητικού που είτε με την αποδοχή της Νέας Δημοκρατίας είτε όχι φαίνεται διατεθειμένος να κατέλθη. Μάλιστα πηγές αναφέρουν ότι το καλοκαίρι με την ιδιότητα βεβαίως του προέδρου της ΠΕΔ θα περιοδεύσει και στους 5 Νομούς της Περιφέρειας Πελοπόννησου.

Αν η είδηση αυτή σας απασχόλησε θετικά τότε ο Δήμαρχος Καμπόσος θα πρέπει να δει προσεκτικά το ενδεχόμενο καθόδου του στην Περιφέρεια. Αλλιώς Χρόνια Πολλά και Καλή Πρωταπριλιά!