ΣΠΑΡΤΗ. Τη Δευτέρα 12/04 την Τρίτη 13/4 και την Τετάρτη 14/04, θα πραγματοποιηθεί η διανομή προϊόντων σε δικαιούχους του προγράμματος ΤΕΒΑ, στην ανατολική πλευρά του Διοικητηρίου της Π.Ε. Λακωνίας.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος θα ειδοποιηθούν ατομικά με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο για την ημέρα και την ώρα της προσέλευσής τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης του ΑΜΚΑ τους και την ταυτότητά τους ή το διαβατήριό τους.

Ωφελούμενοι

Ωφελούμενοι είναι, αποκλειστικά, οι δικαιούχοι του προγράμματος Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.), οι οποίοι στην αίτησή τους, έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα διανομών ΤΕΒΑ.

Προϊόντα προς διάθεση

Τα προϊόντα που θα διατεθούν είναι: Τρόφιμα μακράς διάρκειας, νωπό κρέας, (βόειο, χοιρινό, κοτόπουλο), γαλακτοκομικά (τυρί φέτα, γραβιέρα, τυρί ημίσκληρο), οπωρολαχανικά και είδη βασικής υλικής συνδρομής.

Εάν για σοβαρούς λόγους δεν μπορεί να παραλάβει τα προϊόντα ο ωφελούμενος, μπορεί να τα παραλάβει μέλος της οικογένειας ή άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο, με εξουσιοδότηση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου.

Για την αποφυγή ταλαιπωρίας των ωφελούμενων, η διανομή θα γίνει με σειρά προτεραιότητας και παρακαλούνται να τηρηθούν αυστηρά οι ώρες προσέλευσης.

Τονίζεται ότι οι διανομές θα πραγματοποιηθούν τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες – μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του νέου κορονοϊού.

Υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας και η τήρηση αποστάσεων, στα πλαίσια των μέτρων προστασίας για την covid-19.

Πληροφορίες

Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Σπάρτης: 2731 0 22226 εσωτ.: 121, 122, 123, 124.