ΣΠΑΡΤΗ. Την τελευταία της πνοή άφησε 50χρονη, στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου νοσηλευόταν με κορονοϊό, ενώ έπασχε από σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Η εκλιπούσα ήταν η Βάσω Πλευρίτη από την Σπάρτη, εργαζόμενη στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών και σύζυγος του Σπαρτιάτη Στέλιου Χατζάκου, Μέλους του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σπάρτης

Για την απώλεια της έγραψαν:

Εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο

«Το σωματείο εργαζομένων ΓΝ Σπάρτης

Εκφράζει την βαθειά του θλίψη και οδύνη για την απώλεια τής αγαπημένης μας συναδέλφου και φίλης Βάσως Πλευρίτη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της»

Σταύρος Αργειτάκος – Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια της συμπολίτισσάς μας Βασιλικής Πλευρίτη, σε ηλικία 50 ετών.

Η εκλιπούσα ήταν σύζυγος του Στέλιου Χατζάκου, Τοπικού Συμβούλου του συνδυασμού μας στην Κοινότητα Σπαρτιατών, και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών. Εργάστηκε ως νοσηλεύτρια στο Νοσοκομείο Σπάρτης.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλλεί σήμερα στις 4:00μμ στο ναό του Αγίου Ιωάννη Σπάρτης.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της...

Καλό Παράδεισο Βάσω...»

Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάρτης

« Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στο μέλος του Στέλιο Χατζάκο , για τον ξαφνικό θάνατο της εκλεκτής και πολυαγαπημένης συζύγου του , Βασιλικής Πλευρίτη . Ο Θεός να αναπαύσει τη ψυχή της και να δίνει δύναμη και παρηγοριά στα όμορφα παιδιά της, στον άξιο σύζυγο της και στους συγγενείς της . Αιωνία της η μνήμη.»