ΓΥΘΕΙΟ. Σύμφωνα με την ενημέρωση του Λιμενάρχη Γυθείου, Πλωτάρχη κ. Ευάγγελου Τσαλή, έχει ενεργοποιηθεί η παραγωγική έκδοση του Πληροφοριακού Συστήματος Διενέργειας Εξετάσεων Υποψηφίων Ναυαγοσωστών (ΠΣΥΔΕΥΝ).

Αναφέρει ο Λιμενάρχης Γυθείου:

«Το εν λόγω σύστημα αποτελείται από δύο δικτυακές εφαρμογές:

Α. Στην κεντρική σελίδα της ηλεκτρονικής εφαρμογής e-ΔΛΑ, στην οποία θα γίνεται η διαχείριση των αιτήσεων των υποψηφίων, ενεργοποιήθηκε αντίστοιχο πεδίο «Πληροφορίες ΠΣΥΔΕΥΝ», στο οποίο εμπεριέχονται τα κάτωθι:

  • “Ημερομηνίες εξετάσεων ναυαγοσώστη (ΠΣΥΔΕΥΝ)”, όπου θα αναρτώνται οι ημερομηνίες για τη διενέργεια των εν λόγω εξετάσεων, ανά Λιμενική Αρχή.

  • “Ερωτήσεις εξετάσεων ναυαγοσώστη (ΠΣΥΔΕΥΝ)”, όπου έχουν ήδη αναρτηθεί οι χίλιες (1000) ερωτήσεις για τη γραπτή (θεωρητική) εξέταση για των υποψηφίων για την απόκτηση άδειας ναυαγοσώστη.
  • “Οδηγίες χρήσης ΠΣΥΔΕΥΝ”.

    Β. Δημιουργήθηκε υποσύστημα online διενέργειας γραπτών (θεωρητικών) εξετάσεων στη διεύθυνση, https://lifeguards.hcg.gr/, στο οποίο θα συνδέονται οι υποψήφιοι, από τον καθορισμένο τόπο διενέργειας των εξετάσεων, για να συμμετέχουν σε αυτές, την καθορισμένη ημερομηνία».

Πληροφορίες

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Λιμεναρχείο Γυθείου, στο 2733022262.

[Δείτε στο notospress.gr καθημερινά όλες τις ειδήσεις για τη Λακωνία στην ενότητα «Συμβαίνει στο νησί του Πέλοπα»]