ΣΠΑΡΤΗ. Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφουμε γι’ αυτούς του πολίτες που ενώ χαίρουν των περισσότερων δικαιωμάτων στη χώρα καθημερινά αποτελούν σημείο προβληματισμού, απειλής και κινδύνου.

Για το λόγου το αληθές σας παρουσιάζουμε αμοντάριστο video που δείχνει έναν από αυτούς να σκορπά τον τρόμο και βέβαια να αποτελεί απειλή για ανύποπτους πολίτες την Τετάρτη 20 Μαϊου το απόγευμα στη Σπάρτη.

Ο πολίτης της Σπάρτης κινείται ευτυχώς με χαμηλή ταχύτητα προς την έξοδο της Σπάρτης όπου βιντεοσκοπεί την γέφυρα του ποταμού Ευρώτα. Προπορεύεται ένα μικρό όχημα που γλυτώνει στην κυριολεξία την σφοδρή πλάγια σύγκρουση με ΙΧ που πετάγεται με ταχύτητα από την έξοδο καταυλισμού που «αναπτύσσεται» δίπλα στον Ευρώτα.

Οι οδηγοί μένουν άναυδοι όταν βλέπουν νεαρό οδηγό να κάνει κινηματογραφική είσοδο στην Εθνική Οδό. Κορνάρουν, ανάβουν φώτα και φυσικά σταυροκοποιούνται που για ελάχιστα δευτερόλεπτα γλύτωσαν από τον ξαναμμένο οδηγό που με «ανάποδα τιμόνια» και «καρφωτές» τις ταχύτητες έφθασε στην πόλη της Σπάρτης.

Ο κίνδυνος είναι πάντα εκεί. Η μάρκα αλλάζει!

Οι πολίτες προειδοποιούν…