ΛΑΚΩΝΙΑ. Δύο σημαντικά έργα πρόκειται να ολοκληρωθούν και να αποδοθούν στους Λάκωνες το επόμενο διάστημα. Πρόκειται για την νέα είσοδο της Σπάρτης και τη νέα γέφυρα του Ευρώτα και για την Γέφυρα του Πόρου και την παράκαμψη Γερακίου.

Η πρώην αντιπεριφερειάρχης Κ. Ντία Τζανετέα μίλησε στην κάμερα του notospress για τα δύο αυτά έργα εκφράζοντας την ικανοποίησή της γιατί ολοκληρώνεται έτσι ένα συγκεκριμένο πλαίσιο έργων της Περιφερειακής Αρχής Τατούλη και δύο σημαντικές περιοχές η Σπάρτη και το Γεράκι θα μπουν σε άλλη τροχιά.

Η κ. Τζανετέα αναφέρεται στην δυσκολία των δύο έργων αλλά και στην προσπάθεια της να τα εντάξει και να τα δρομολογήσει και δεν παραλείπει να αναφερθεί και στο έργο του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου της Σπάρτης. Τονίζει ότι πρόκειται για ένα πλέγμα σημαντικών έργων με επίκεντρο την πολιτισμική και περιβαλλοντική ανάπτυξη της περιοχής και ιδιαίτερα του Ευρώτα.

Χαρακτηριστική είναι η αναφορά της ότι στα εγκαίνια των έργων αυτών θα είναι παρούσα η παράταξη Τατούλη εφόσον φέρουν την υπογραφή της.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις