ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Διακοπή της ηλεκτροδότησης είναι προγραμματισμένη για αύριο Παρασκευή 28/05/2021, σε περιοχές της Μεσσηνίας λόγω εργασιών.

Ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται:

  • στις κοινότητες Βασιλικό και Ραμμοβούνι στον οικισμό Σούλι, καθώς και στα αρδευτικά της περιοχής Καλλιρόης, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 28.05.2021 ημέρα Παρασκευή και από ώρα 08:00 έως 15:00.
  • στο κέντρο της κοινότητας Μελιγαλά, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 28.05.2021 ημέρα Παρασκευή και από ώρα 11:30 έως 15:00.
  • στη Μεσσήνη, από τη συμβολή των οδών Δημητρίου Κούτσικα και Φοίβου Κούτσικα, έως Δημητρίου Κούτσικα και Μιχαήλ Στασινόπουλου, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 28.05.2021 ημέρα Παρασκευή και από ώρα 08:00 έως 15:00.
  • στη Μεσσήνη, από τη συμβολή των οδών Δημητρίου Κούτσικα και Φοίβου Κούτσικα, έως Δημητρίου Κούτσικα και Σπυρόπουλου, καθώς και στις οδούς Δημ. Λαμπράκη και Νικ. Οικονομόπουλου, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 28.05.2021 ημέρα Παρασκευή και από ώρα 08:00 έως 12:00.


Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε, θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις