ΓΥΘΕΙΟ. Πρωτοβουλία έχει αναλάβει το Επιμελητήριο Λακωνίας, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων και την ηλεκτρονική αγορά Directmarket.gr, προκειμένου να στηρίξουν άμεσα τις επιχειρήσεις.

Σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους για το λιανικό εμπόριο, παρέχει άμεση, σύγχρονη και ολοκληρωμένη λύση για την περίοδο της πανδημίας (δωρεάν, τουλάχιστον, έως 15/07/2021) στους επιχειρηματίες και στους καταναλωτές.

Αποκτήστε Ηλεκτρονικό Ράφι Online Πωλήσεων στην Τοπική Ηλεκτρονική Αγορά του Νομού Λακωνίας αλλά και στην Πανελλήνια Ηλεκτρονική Αγορά www.directmarket.gr σήμερα.

Όλες οι Επιχειρήσεις της Λακωνίας μπορούν άμεσα και δωρεάν να κάνουν ηλεκτρονικές πωλήσεις αξιοποιώντας όλους τους δυνατούς τρόπους και εφαρμόζοντας τις δικές τους πολιτικές πώλησης, αποστολής και μεταφορικών.

Click Away: για ηλεκτρονική προβολή-πώληση των προϊόντων σας στην ηλεκτρονική αγορά Directmarket.gr, ηλεκτρονική παραγγελία, πληρωμή με κατάθεση, με κάρτα ή στο POS και παραλαβή με ραντεβού στο κατάστημά σας.

«Ηλεκτρονικό Ράφι» στην ηλεκτρονική αγορά Directmarket.gr για ηλεκτρονικές πωλήσεις με όλους τους δυνατούς τρόπους πληρωμής και αποστολής παραγγελίας.

Η ηλεκτρονική αγορά Directmarket.gr απευθύνεται σε όλες ανεξαιρέτως τις επιχειρήσεις:

  • Τόσο σε αυτές που δεν διαθέτουν δικό τους e-SHOP και τεχνογνωσία ηλεκτρονικού εμπορίου, οι οποίες χωρίς καμία υποδομή (μια απλή μόνο σύνδεση στο internet) μπορούν άμεσα να προβάλουν ή/και να πουλήσουν ηλεκτρονικά τα προϊόντα τους,
  • όσο και σε αυτές που διαθέτουν δικό τους e-SHOP και μπορούν εύκολα και με αυτόματο τρόπο (αρχείο xml) να αποκτήσουν ένα επιπλέον ηλεκτρονικό κανάλι για να προβάλουν και να διαθέσουν τα προϊόντα τους.

To directmarket.gr σήμερα υποστηρίζει σε πανελλαδικό επίπεδο πάνω από 1.600 επιχειρήσεις και πάνω από 1.600.000 προϊόντα.

Oι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν εύκολα να ενεργοποιήσουν τις δικές τους ηλεκτρονικές πωλήσεις:

Για να ξεκινήσετε συμπληρώστε την Φόρμα εγγραφής https://www.directmarket.gr/dmarket/marketplc/user/user_reg.jsp

Για να επισκεφτείτε την τοπική αγορά https://www.directmarket.gr/dmarket/marketplc/index.jsp

Η πολύ έμπειρη τεχνική ομάδα του Directmarket.gr θα σε καθοδηγήσει σε οποιαδήποτε απορία σου και θα σε υποστηρίξει για να ξεκινήσεις τις πωλήσεις σου.

Info: 2610 452820 (Δευ-Παρ: 9.00-17.00)

Τμήμα Ηλεκτρονικής Αγοράς

info@directmarket.gr

www.directmarket.gr