ΑΡΚΑΔΙΑ. Από τον ΔΕΔΔΗΕ έγινε γνωστό ότι την Τετάρτη 02/06/2021 λόγω εργασιών συντήρησης του Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης από τις 08:30 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ. στο δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Γορτυνίας Τριποταμιάς και στους Οικισμούς Καπελίστας και Χάνια.

Οι διακοπές θα γίνονται τμηματικά σε όλη τη Δημητσάνα και με διάρκεια περίπου 4 ωρών, ενώ η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, γι' αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπο τάση.

Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.

Επίσης ο ΔΕΔΔΗΕ κάνει γνωστόν ότι την Τρίτη 01/06/2021 λόγω εργασιών συντήρησης του Δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτροδότησης από τις 08:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ. στα Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου Τρίπολης Σκοπής (μόνο το χωριό όχι τα Χάνια)

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, γι' αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπο τάση.

Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2710 / 373500 (Επιλογή 4)

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις