ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Διακοπή της ηλεκτροδότησης είναι προγραμματισμένη για αύριο Παρασκευή 04/06/2021, σε περιοχές της Καλαμάτας και των γύρω περιοχών λόγω εργασιών.

Ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται:

  • Στην Καλαμάτα, στη συμβολή των οδών Βύρωνος και Νικηταρά, καθώς και τμήμα των οδών που βρίσκεται περιμετρικά αυτών (Σαρανταπόρου, Μεγ. Αλεξάνδρου, Φαρών, Λακωνικής και Παλαιολόγου), ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 06.2021 ημέρα Παρασκευή και από ώρα 08:30 έως 11:30.
  • Στον οικισμό Κουταλά, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 06.2021 ημέρα Παρασκευή και από ώρα 08:00 έως 13:00.
  • Στην περιοχή Λαδά, στην κατασκήνωση Χριστιανικής Στέγης, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 06.2021 ημέρα Παρασκευή και από ώρα 13:00 έως 15:00.
  • Στις κοινότητες Κακαλέτρι, Σκληρού, Στάσιμο, Σύρριζο, Άνω Μέλπεια, οικισμός Πηγή και οικισμός Διμάνδρα, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 06.2021 ημέρα Παρασκευή και από ώρα 09:30 έως 10:30.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε, θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις