Γράφει ο Ιωάννης Χρηστάκης*

Ο Κοτζαμάνης εντυπωσιάστηκε από τα νοσοκομεία στη Λακωνία!!!

Η γέφυρα στον Πόρο, κάτι σαν το γεφύρι της Άρτας, ακόμα να παραδοθεί στην κυκλοφορία, όπως και η παράκαμψη Γερακίου. Παρόλα αυτά βαρεθήκαμε να ακούμε για το δύσκολο τεχνικά εγχείρημα και τα σχετικά με την ανάδοχη εταιρεία.

Ο Ευρώτας, με εσάνς κατσίγαρου, που πλέον πλασάρεται όχι σαν τοξικό απόβλητο αλλά ως ωφέλιμος πόρος θρεπτικών συστατικών.

Σχολείο δεν υφίσταται, άδειες αίθουσες, τάξεις με κρούσματα κορονοϊού, απουσίες που σβήνονται λόγω ανωτέρας βίας και μαθητές που για να διαφυλάξουν την υγεία των μεγαλύτερων αδελφών τους που γράφουν Πανελλήνιες έπαψαν να φοιτούν και αυτοί!!!

Μάστερ σεφ και Σαρβάιβορ μονοπωλούν το ενδιαφέρον της τηλεθέασης του Νεοέλληνα.

Η χώρα κάτι μεταξύ Ελ Πάσο και Σικάγο επί Καπόνε και ο Χρυσοχοΐδης να ασχολείται με την αστυνομία στα Πανεπιστήμια!!!

Η πανδημία σβήνει σε όλη την Ευρώπη και στην Ελλάδα -ακόμα- με τον αραμπά μειώνονται κρούσματα και θάνατοι.

Ασχολούμαστε με τον Καρανίκα λες και δεν ξέρουμε για το όργιο των μετακλητών ή για το story της μη νομιμοποίησης της κάνναβης, τουλάχιστον για θεραπευτικούς σκοπούς. Αυτός τουλάχιστον, αδιόριστος εκπαιδευτικός, δούλεψε γκαρσόνι και διώχτηκε πολλές φορές για το «αντιρρησίας συνείδησης», που σημάδεψε τη ζωή του.

Αμάρτησε επειδή έπαιρνε 1000 € επί Σύριζα, όταν γύρω μας οργιάζει η μίζα, το παράνομο βόλεμα, το μέσο, οι γνωριμίες που ανοίγουν πόρτες.

(*) Φιλόλογος

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις