Γράφει «ο κανένας»

Κύριε διευθυντά, από όσα γνωρίζω στη Σπάρτη βιοπορίζονται από την δημοσιογραφία πάνω από 15 άτομα. Είναι λοιπόν αν όχι προκλητικό, τουλάχιστον περίεργο γιατί κανείς σας δεν γράφει τα πράγματα όπως είναι γύρω από τον δήμο.

Αρέσει στους 15 δημοσιογράφους και πολλούς ακόμα δημοσιογραφούντες η κατάσταση που επικρατεί στον δήμο Σπάρτης; Τα πρόσωπα σε αυτόν αν δεν μας προσβάλουν με την στάση και την τακτική τους μας ενοχλούν και σίγουρα μας βλάπτουν. Οι αποφάσεις και επιλογές τους βάζουν το παρόν και το μέλλον της Σπάρτης στο πιο σκοτεινό κελί της συντήρησης.

Είναι αυτή εικόνα πόλης που θέλει να λέει ότι έχει κοσμοπολίτη δήμαρχο; Είναι αυτή κατάσταση της πόλης όταν καθημερινά περνοδιαβαίνουν οι εκλεγμένοι με τα αυτοκίνητα του δήμου σαν καρνινάλιοι; Είναι αυτή πόλη που θα κρατήσει το νέο αίμα ή θα φέρει κόσμο στα καταστήματα και τις επιχειρήσεις; Ακόμα και οι πιο συντηριτικοί υποστηρικτές τους έχουν καταλάβει. Οι μόνοι που δεν μιλούν είστε οι δημοσιογράφοι…

Πόσο θράσος έχει όποιος δεν παραδέχεται την αδυναμία του, την ανικανότητά του και δεν ζητά βοήθεια ή δεν καλεί σε μαζική συμμετοχή την κοινωνία για να σωθεί η πόλη.

Η παρακμή είναι μια κατάσταση κατά την οποία ελπίζεις ότι μπορείς να ανακάμψεις. Η Σπάρτη σήμερα βιώνει μια πρωτόγνωρη αυτοδιοικητική διαστροφή με ολέθριες συνέπειες για τα επόμενα χρόνια…

Κύριε διευθυντά, σε σας και στους συναδέλφους σας, καλή ανάπαυση.

Μέχρι να αποφασίσετε να πιάσετε όλοι σας δουλειά, θα υπογράφω ως «ο κανένας».

Ελπίζω στην φιλοξενία.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις