ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Όπως γνωστοποίησε ο ΔΕΔΔΗΕ, τη Πέμπτη 22/6 θα πραγματοποιηθεί γενική διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Μεσσηνίας.

Eιδοποιούνται οι κάτοικοι :

  1. των Τ.Κ. ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙΟΥ, ΚΟΚΚΙΝΟΥ, ΓΑΜΒΡΙΑΣ, ΜΑΘΙΑΣ, ΛΥΚΙΣΣΑΣ, καθώς και οι αναμεταδότες στην περιοχή της Μαθίας, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 24.06.2021 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και από ώρα 08:30 έως 15:00.
  2. των Τ.Κ. ΚΑΚΟΡΕΜΜΑ, ΚΑΦΟΥ, ΕΠΙΣΚΟΠΗ, ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ, ΛΟΓΓΑ, ΑΝΔΡΙΑΝΗ, ΜΗΛΙΤΣΑ, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, ΝΕΑ ΚΟΡΩΝΗ & ΒΟΥΝΑΡΙΑ, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 24.06.2021 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και από ώρα 08:00 έως 13:00.

Προσοχή! Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε, θα πρέπει να θεωρούνται ότι ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΕΥΜΑ.

Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις