ΠΑΤΡΑ. «Αντί να απολογείται ζητάει και τα ρέστα» ο Γιώργος Ρώρης, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρεών.

«Ο επικεφαλής της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ «Ώρα Πατρών», κ. Ρώρος, σε ανακοίνωσή του που υπογράφει ως τ. Πρόεδρος του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, αντί να απολογηθεί που μετά τις καταγγελίες του στα μέσα ενημέρωσης, σύρθηκαν στα Δικαστήρια εργαζόμενοι του Δήμου, με περίσσιο θράσος ζητάει και τα ρέστα!

Πράγματι ως Πρόεδρος είχε βάλει στο στόχαστρο τους μποναμάδες και κυνηγούσε τους βιοπαλαιστές. Κατηγορούσε την Δημοτική Αρχή για το φοβερό… έγκλημά της, να παραχωρήσει δωρεάν 20 άδειες για τους μποναμάδες στον Σύλλογο Πολυτέκνων, για να δοθούν στα μέλη του.

Ο κ. Ρώρος, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ως Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, απαιτούσε να δημιουργηθεί «Κιόσκι Νομιμότητας» στις λαϊκές αγορές, για να τιμωρούνται οι γιαγιάδες που πωλούσαν άγρια χόρτα που μάζεψαν οι ίδιες και κεντήματα, όπως και οι Αφρικανοί, κατά κύριο λόγο, που διέθεταν προς πώληση μικροαντικείμενα, αλλά και να απομακρυνθεί από το κέντρο της πόλης και την σημερινή της θέση, η λαϊκή αγορά που πραγματοποιείται μια φορά την εβδομάδα.

Αυτούς θεωρεί ο κ. Ρώρος εχθρούς των εμπόρων και του υγιούς ανταγωνισμού και όχι τις πολυεθνικές αλυσίδες που οδηγούν σε λουκέτο και χρεοκοπία τις χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους, εμπόρους και επαγγελματίες. Αυτή είναι η περίφημη «δίκαιη ανάπτυξη».

Ο κ. Ρώρος και ο ΣΥΡΙΖΑ ως Κυβέρνηση, αλλά και ως αντιπολίτευση, υπηρετούν με συνέπεια τον δρόμο ανάπτυξης, που συμφέρει τους λίγους και καταδικάζει στην ανεργία, την φτώχεια και την εξαθλίωση τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τα λαϊκά στρώματα.

Η Δημοτική Αρχή, έχοντας προτεραιότητα τις λαϊκές ανάγκες, θα συνεχίσει με συνέπεια λόγων και έργων, τον αγώνα της, μαζί με τους εργαζόμενους και το λαό, για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, που εφάρμοσε πιστά η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει η σημερινή της Ν.Δ.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις