ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Με κοινοβουλευτική αναφορά του προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ο Βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Χαρίτσης κατέθεσε την επιστολή διαμαρτυρίας του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας που αφορά την κακή κάλυψη από την DIGEA του ψηφιακού σήματος, που έχει ως αποτέλεσμα οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Κυπαρισσίας να μην διαθέτουν τηλεοπτικό σήμα στους δέκτες των συσκευών τους.

Όπως μεταξύ άλλων αναφέρει στην επιστολή του ο Ε.Σ. Κυπαρισσίας «… ο αποκλεισμός στην ουσία των συμπολιτών μας, και της πόλης μας, από τους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής και περιφερειακής εμβέλειας, κάτι το οποίο αναφέρουν ως πρόβλημα και εκτεταμένα ρεπορτάζ και από τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ενισχύει δυστυχώς την πεποίθησή τους ότι, σε μια εποχή που η ζωή στην επαρχία και η άρση της απομόνωσης όσων ζουν σε αυτή, πρέπει να τονίζεται και να αναδεικνύεται, αυτοί δεν αντιμετωπίζονται από την πολιτεία με ισονομία, ισοτιμία και ίσες ευκαιρίες.

Ο Αλ. Χαρίτσης ζητά από τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης να προβεί σε άμεσες ενέργειες προς τον Ψηφιακό Πάροχο, ώστε να λήξει αυτή η ιδιότυπη επικοινωνιακή απομόνωση των κατοίκων της Κυπαρισσίας και του ευρύτερου δήμου Τριφυλίας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις