ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Από την ΔΕΔΔΗΕ ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται στην Μεσσήνη και συγκεκριμένα στην οδό Μουλαβασίλη, περιμετρικά της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, , ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 12.07.2021 ημέρα Δευτέρα και από ώρα 07:30 έως 10:00.

Επίσης ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται στην Μεσσήνη και συγκεκριμένα στις οδούς Ελευθερίας, Γραβιάς, Νικάρη, Μητροπέτροβα, Βαλτετσίου, Κουτήφαρη, Μουρίκη και περιμετρικά αυτών, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 13.07.2021 ημέρα Τρίτη και από ώρα 08:30 έως 11:00.

Προσοχή! Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε, θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις