ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Από την ΔΕΔΔΗΕ ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται:

Στη ΜΕΣΣΗΝΗ, ΜΠΟΥΚΑ και στις Τ.Κ. ΑΝΑΛΗΨΗ, ΜΑΔΕΝΑ, ΑΒΡΑΜΙΟΥ, ΛΥΚΟΤΡΑΦΟ, ΛΕΥΚΟΧΩΡΑ, ΒΕΛΙΚΑ, ΝΕΟΧΩΡΙ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ, ΣΤΡΕΦΙ, ΧΡΥΣΟΦΟΡΑ, ΣΤΕΡΝΑ, ΑΕΤΟΦΩΛΙΑ, ΔΑΡΑ, ΔΑΦΝΗ, ΔΡΟΣΙΑ ΠΕΛΕΚΑΝΑΔΑ, ΚΟΥΡΤΑΚΙ, ΒΛΑΣΗ, ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ, ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗ, ΚΟΥΤΙΦΑΡΗ, ΠΟΥΛΙΤΣΙ, ΠΛΑΤΑΝΟΒΡΥΣΗ, ΒΟΥΤΑΙΝΑ, ΜΗΛΙΩΤΗ, ΜΕΤΑΞΑΔΑ, ΦΛΕΣΙΑΔΑ, ΠΑΛΙΑ ΒΡΥΣΗ, ΜΑΚΡΕΝΑ & ΜΑΛΗ ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 18.07.2021 ημέρα Κυριακή και από ώρα 08:00 έως 08:30.

Στην Καλαμάτα, στη συμβολή των οδών Καπετάν Κρόμπα και Αριστομένους και περιμετρικά αυτών (Νέδοντος, Σταδίου, Σφακτηρίας Πολυβίου κλπ.), ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 18.07.2021 ημέρα Κυριακή και από ώρα 12:00 έως 15:00.

Επίσης ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται στην Τ.Κ. Ανθούσας, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 19.07.2021 ημέρα Δευτέρα και από ώρα 08:00 έως 10:00.

Προσοχή! Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε, θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις