ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Από την ΔΕΔΔΗΕ ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται:

  1. της Τ.Κ. Σταυροπηγίου, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 22.07.2021 ημέρα Πέμπτη και από ώρα 08:00 έως 15:00.
  2. της Καλαμάτας, όπισθεν του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και ειδικότερα στις οδούς Βενετσάνου Κετσέα, Αλαμάνας, Μενάνδρου, Έλλης, Άστρους, Σφακιανάκη, Λεωχάρους, Δωδάτου, καθώς και από τη συμβολή των οδών Καλλιπάτειρας και Σφακιανάκη έως Καλλιπάτειρας και Σαλαμινομάχων, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 22.07.2021 ημέρα Πέμπτη και από ώρα 08:00 έως 11:30.

Προσοχή! Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε, θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα

Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις