ΠΥΡΓΟΣ. Ακόμη ένα όχημα εμπλουτίζει τον όρχο οχημάτων του Δήμου Πύργου. Μετά τα πρόσφατα τρία νέα απορριμματοφόρα και τον κλαδοτεμαχιστή, ένα ολοκαίνουργιο φορτηγό το οποίο αποκτήθηκε μέσω του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ» βρίσκεται πλέον κι αυτό στην υπηρεσία Καθαριότητας.

Πρόκειται για ένα φορτηγό χωρητικότητας 3,5 τόνων που θα συμβάλλει τα μέγιστα στη συγκέντρωση ογκωδών αντικειμένων. Όπως δηλώνει και ο δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος: «Συνεχίσουμε με εντατικούς ρυθμούς να ανανεώνουμε τον μηχανοκίνητο εξοπλισμό του Δήμου Πύργου. Πρόσφατα παραλάβαμε ως γνωστόν, τρία επιπλέον απορριμματοφόρα, έναν κλαδοτεμαχιστή και τώρα ένα ολοκαίνουργιο φορτηγό μεγάλης χωρητικότητας. Δουλεύουμε πυρετωδώς με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες ώστε η εικόνα της πόλης να αλλάζει και να βελτιώνεται διαρκώς προς το καλύτερο. Αυτό ήταν ένα στοίχημα που βάλαμε από την αρχή της θητείας μας και καθημερινά το κερδίζουμε».

Το όχημα παρέλαβε πρόσφατα ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νίκος Κοτσώνης με τον άμισθο σύμβουλο του δημάρχου για την σωστή λειτουργία των οχημάτων Σπύρο Βενιζέλο. «Το νέο όχημα που παραλάβαμε θα διατεθεί στην υπηρεσία Καθαριότητας και θα βοηθήσει στην αποκομιδή των κλαδιών όπως και άλλων ογκωδών αντικειμένων. Πρόκειται για ένα φορτηγό χωρητικότητας 3,5 τόνων με ανατροπή μεσαίου μεγέθους και ιδιαίτερα ευέλικτο στη χρήση του ακόμη και στις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές του Δήμου. Δουλεύουμε ασταμάτητα για μια πόλη καθαρή, όπως όλοι ονειρευόμαστε και όπως αξίζει στους πολίτες».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις