ΣΠΑΡΤΗ. Την Τρίτη 27/07/2021 και ώρα 21.30 στην Κεντρική πλατεία Σπάρτης, ο Μαέστρος Σαράντος Κανελλάκος και η Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Σπάρτης θα παρουσιάσουν γνωστά και αγαπημένα τραγούδια Ελλήνων συνθετών. Ερμηνεύουν ο Νίκος Βορίλας και η Έλενα Φουντά.

Το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος συνδιοργανώνει με τον θίασο «Σκιές & Γέλια» παραστάσεις θεάτρου σκιών (καραγκιόζη) στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Σπάρτης. Συγκεκριμένα:

  • Παρασκευή 23/7, Ξηροκάμπι
  • Σάββατο 24/7, Μυστράς
  • Κυριακή 25/7, Σελλασία
  • Δευτέρα 26/7, Ν. Κόσμος Σπάρτη
  • Τρίτη 27/7, Κενοτάφιο Σπάρτη
  • Τετάρτη 28/7, Βρέσθενα
  • Σάββατο 31/7, Καστόρι

Σήμερα Παρασκευή 23/07/2021, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης θα προβληθούν τα:

1)Ημερολόγια Αποστολής Νικόλας Παπαχρυσοστόμου

Ο Νικόλας Παπαχρυσοστόμου δεν είναι ένας συνηθισμένος άνθρωπος. Μετά την ολοκλήρωση σπουδών Οικονομίας στον Καναδά, ο Νικόλας ξεκινούσε μια πολλά υποσχόμενη καριέρα σε πολυεθνική εταιρία στον χρηματοοικονομικό τομέα στην Αθήνα των αρχών των 00’s. Ο ίδιος όμως είχε άλλα σχέδια. Ή μάλλον δεν είχε κανένα απολύτως σχέδιο, όταν αποφάσισε να αμφισβητήσει την προδιαγεγραμμένη πορεία που είχε αρχίσει να παίρνει η ζωή του. Αποφασίζει να εγκαταλείψει την πολυεθνική εταιρία στην οποία εργαζόταν για να ακολουθήσει το όνειρό του, πραγματοποιώντας το γύρο του κόσμου σε 7 ολόκληρα χρόνια. Μετά από αυτήν την περιπλάνηση εντάσσεται στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, ξεκινώντας να συμμετέχει σε αποστολές της οργάνωσης σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου: Υεμένη, Νότιο Σουδάν, Κολομβία, Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στην κεντρική Μεσόγειο, Ιράκ, Μπανγκλαντές, Καμερούν, Μπουρκίνα Φάσο, Μοζαμβίκη, Ισπανία.

ΠΡΟΒΟΛΗ:23.07 ΣΠΑΡΤΗ 21:00

2)Ζώνες και περάσματα

Εικόνες της εργασίας και της ανεργίας σήμερα. Αθήνα, Πέραμα, Θεσσαλονίκη, Σκουριές... “Κομμάτι-κομμάτι, το ξεπούλημα του κόσμου προχωράει.” Στιγμές της ρήξης με ότι θεωρούσαμε ως τώρα πως όριζε τον κόσμο της εργασίας αλλά και της δυναμικής που εφεύρουν κάποια μέτωπα που αγωνίζονται.

ΠΡΟΒΟΛΗ:23.07 ΣΠΑΡΤΗ 22:00

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις