ΑΡΚΑΔΙΑ. Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, προσκαλεί τους επαγγελματίες – μέλη του, καθώς και πολίτες που θέλουν να βοηθήσουν, να προσφέρουν ειδικά είδη ρουχισμού (φόρμες- ρούχα εργασίας) και ειδικά παπούτσια (μποτάκια), αν είναι εφικτό να είναι καινούρια, ως ένδειξη ελάχιστης ευγνωμοσύνης και σεβασμού προς τους ανθρώπους - εθελοντές της πρώτης γραμμής των πυρκαγιών της Αρκαδίας καθώς και σε εκείνους που θα συνεχίσουν να κάνουν περιπολίες σε όλες τις δασικές περιοχές του νομού μας.

Τα είδη μπορείτε να τα αποστείλετε στο Επιμελητήριο Αρκαδίας, 25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη, όλες τις εργάσιμες μέρες και ώρες: 08:00-14:00. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 2710 227141-2 (εσωτ.6)

ΠΥΡΓΟΣ. Ο Δήμος Πύργου και το Γραφείο Εθελοντισμού ενημερώνουν ότι εδώ και αρκετές ημέρες, έχουν προχωρήσει στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή, τα οποία θα διατεθούν στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας, τους πυροσβέστες και τους εθελοντές που έχουν έρθει από διάφορα μέρη με στόχο να συνδράμουν στο δύσκολο έργο της κατάσβεσης των πυρκαγιών που πλήττουν το Νομό μας για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα χρόνια. Στο πλαίσιο αυτό, ορισμένα είδη για τα οποία υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη είναι τα εξής:

Φαρμακευτικά προϊόντα. Ειδικότερα:

Οξυζενέ, Οινόπνευμα, Betadine, Pulvo, Aerolin, Γάζες-ελαστικούς επιδέσμους, Λευκοπλάστ, Κρέμες για εγκαύματα, Ψυκτικά σπρέι, Ατομικό φυσιολογικό ορό

Τρόφιμα και είδη υγιεινής. Πιο συγκεκριμένα:

Φρούτα, Ξηρά τροφή ( κρουασάν, μπισκότα, κονσέρβες, φρυγανιές, κράκερ, ξηροί καρποί κλπ), Γάλα (φρέσκο και εβαπορέ), Χυμοί, Νερά, Βρεφικές τροφές, Χαρτί (υγείας και κουζίνας), Μωρομάντηλα, Ζωοτροφές, Σερβιέτες, Πάνες, Είδη υγιεινής (σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες κλπ)

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις