ΣΠΑΡΤΗ. Με τη συμμετοχή, μεταξύ άλλων, του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και γενικών γραμματέων από συναρμόδια υπουργεία, συγκαλείται σήμερα 13/8 στις 2 το μεσημέρι, ευρύτατη σύσκεψη σχετικά με το θέμα των αποζημιώσεων προς τους πυρόπληκτους της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.

Η σύσκεψη πραγματοποιείται στο Διοικητήριο της ΠΕ Λακωνίας, στη Σπάρτη.

Στην σύσκεψη θα συζητηθούν οι τρόποι για την άμεση προώθηση των αποζημιώσεων στους πληγέντες των πυρκαγιών σε Λακωνία και Μεσσηνία, ενώ η ανάλογη σύσκεψη για τις πυρόπληκτες περιοχές της Αρκαδίας θα γίνει μόλις σταματήσει η εξελισσόμενη ακόμα μάχη με τις φλόγες στο πύρινο μέτωπο της Γορτυνίας.

Στην εν λόγω σύσκεψη θα μετάσχουν επίσης, οι αντιπεριφερειάρχες Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης και Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Νίκωνας Τζινιέρης, οι δήμαρχοι Ανατολικής Μάνης Πέτρος Ανδρεάκος, Οιχαλίας Παναγιώτα Γεωργακοπούλου και Πύλου – Νέστορος Τάκης Καρβέλας, οι διευθυντές ΔΑΟΚ και Ανάπτυξης Λακωνίας και Μεσσηνίας, ο περιφερειακός συντονιστικής Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Πελοποννήσου Βασίλης Χαντζής, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις