ΛΑΚΩΝΙΑ. Η γιορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου κατέχει δεσπόζουσα θέση στο Ορθόδοξο Εορτολόγιο. Οι τοπικοί άρχοντες εύχονται «Καλή Παναγιά», στην ιδιαίτερα επιβαρυμένη συγκυρία των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν Λακωνία, Πελοπόννησο, Εύβοια, την Ελλάδα ολόκληρη…

Ευχετήρια

Ο Νεοκλής Κρητικός, βουλευτής Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας

«Καλή Παναγιά σε όλες και όλους.

Σε μια περίοδο κατά την οποία πολλοί συμπολίτες μας, φίλες και φίλοι μας αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες η γιορτή της Παναγίας, το Πάσχα του καλοκαιριού, μπορεί να λειτουργήσει ως παρηγοριά και βάλσαμο.

Μέσα στην μακραίωνη Ιστορία μας, οι Έλληνες πάντα επικαλούμασταν τη Θεία βοήθεια. Έτσι και σήμερα, μπροστά στις δυσκολίες, προστρέχουμε για να ζητήσουμε βοήθεια, αλλά και για να βρούμε παρηγοριά.

Καθώς στην Παναγία μας αποδίδεται ιδιαίτερη τιμή από όλες και όλους, σας εύχομαι χρόνια πολλά, με υγεία και μακριά από κάθε στεναχώρια, λύπη και δυσκολία.

Χρόνια πολλά»

Ο Πέτρος Δούκας, δήμαρχος Σπάρτης

«Στις 15 Αυγούστου τιμάμε την Κοίμηση της Θεοτόκου, το «Πάσχα του καλοκαιριού»!

Αυτή η χρονιά είναι κάπως διαφορετική: Δεκάδες χιλιάδες συνάνθρωποί μας έχουν πληγεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές και την πανδημία και τις επιπτώσεις της.

Σε όλους αυτούς στέλνουμε μήνυμα αγάπης, συμπαράστασης και αλληλεγγύης.

Θα δουλέψουμε με σηκωμένα τα μανίκια για να ορθοποδήσουμε πάλι όλοι μαζί.

Ευχόμαστε στις εορτάζουσες, στους εορτάζοντες καθώς και σε όλον τον κόσμο, Χρόνια Πολλά με υγεία και δύναμη και ένα καλύτερο αύριο με Πίστη, Αγάπη και Ελπίδα»

Η Αδαμαντία Τζανετέα, τ. αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας

«Φίλες και φίλοι ,εύχομαι σε όλους Καλή Παναγία. Στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε, εύχομαι η Παναγία μας, μητέρα της Ελλάδας,, να δώσει δύναμη και ελπίδα στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Χρόνια πολλά. Υγεία προσωπική και οικογενειακή! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις