ΑΡΚΑΔΙΑ. Με καταγγελία της η περιφερειακή σύμβουλος Πελοποννήσου Κλημεντίνη (Κλειώ) Κορώνη-Παπαντωνίου επισημαίνει την προκλητική συμπεριφορά του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα απέναντι στους Αρκάδες πολίτες.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Συνεχίζονται οι προκλήσεις και οι προσβολές του κ. Νίκα απέναντι στους Αρκάδες και συγκεκριμένα στους Γορτύνιους συμπολίτες μου, οι οποίοι επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές.

Ο κ. Περιφερειάρχης στην πρώτη ολιγόλεπτη παρουσία του στη Γορτυνία, την ώρα που καίγονταν σπίτια και περιουσίες, θεώρησε ότι οι Γορτύνιοι είναι ιθαγενείς και υπανάπτυκτοι γι’αυτό και τόλμησε να ξεστομίσει το περιβόητο «λεφτά έχομεν»!

Η χθεσινή όπως στάση του κ. Νίκα ήταν ακόμα πιο προσβλητική και προκλητική.

Στην επίσκεψη της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ κας Φώφης Γεννηματά στη Γορτυνία, η οποία θέλησε να ενημερωθεί και να συνομιλήσει με φορείς και κατοίκους για τις καταστροφικές επιπτώσεις των πυρκαγιών, ο κ.Νίκας αποφάσισε να δώσει άλλο ένα «σόου» δημοσίων σχέσεων.

Σηκώθηκε λοιπόν όρθιος χαμογελώντας, ζητώντας να στραφούν οι κάμερες των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σε αυτόν για να παραδώσει ένα δώρο (!) στην κα. Γεννηματά, λες και η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ βρισκόταν στην Αρκαδία για εθιμοτυπική επίσκεψη.

Καλώ τον κ. Νίκα να πάψει να αντιμετωπίζει τους Αρκάδες ως πολίτες Β’ κατηγορίας και να ασχοληθεί σοβαρά και υπεύθυνα με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πληγείσες περιοχές.

Υγ. Το δώρο της κας. Γεννηματά ήταν ένας τόμος εκδόσεων της Περιφέρειας για τα 200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Πλησιάζει η στιγμή που ο κ.Νίκας θα απολογηθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου για τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που έχει δαπανήσει για εκδόσεις».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις