ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ. Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Κυπαρισσίας μετά τον εντοπισμό του πτώματος μίας γυναίκας, το οποίο βρέθηκε σε αυλή σπιτιού και μάλιστα «τσιμεντωμένο». Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη στο σπίτι που έμενε 42χρονη Μόνικα Γκιους από τη Ρουμανία, η οποία αγνοείται από τον περασμένο Φεβρουάριο, όμως η εξαφάνιση δηλώθηκε μόλις την 1η Ιουνίου. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για να γίνει η νεκροψία - νεκροτομή στο νοσοκομείο της Καλαμάτας για να γίνει η αναγνώριση και η ταυτοποίηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 42χρονη γυναίκα διέμενε στο σπίτι, όπου βρέθηκε η σορός με τον σύντροφό της, ο οποίος εδώ και καιρό έχει διαφύγει από την Ελλάδα για τη Ρουμανία. Όπως ανέφερε κάτοικος της περιοχής, μιλώντας στο ethnos.gr, ο σύντροφος της γυναίκας έφυγε για τη Ρουμανία κατά τη διάρκειά της καραντίνας, οπότε και έβγαζε πολύ συχνά βεβαιώσεις μετακινήσεις, ακόμα και από νομό σε νομό, επικαλούμενος δουλειές. Σε μία από αυτές τις μετακινήσεις και φαίνεται πως κατάφερε να διαφύγει από τη χώρα, παρόλο που η σύντροφός του αναζητούνταν από τις Αρχές.

Τις αρχές ειδοποίησε κάτοικος όταν είδε φουσκωμένο το έδαφος

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, οι Αρχές βρήκαν το πτώμα όταν ένας κάτοικος, ειδοποίησε ότι είχε φουσκώσει το τσιμέντο σε κάποιο σημείο της αυλής του οικήματος. Όταν έφτασαν στο σπίτι οι αστυνομικοί και έσκαψαν στο τσιμέντο και εντόπισαν τη σορό.

Κάτοικοι σημειώνουν ότι ο σύντροφος της την κακοποιούσε

Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, ο σύντροφος κακοποιούσε την 42χρονη αγνοούμενη κοπέλα και μάλιστα συστηματικά. Δεν ήταν λίγες οι φορές που την είχαν δει με μελανιές στο σώμα της, όπως σημειώνουν.

Η γυναίκα φαίνεται πως ήταν μητέρα 3 παιδιών, από προηγούμενη σχέση της, τα οποία δεν ζούσαν στην Ελλάδα μαζί της, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις