ΜΑΝΗ. Τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, συνάντησε την Τρίτη 7/9, ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης, με αντικείμενο συζήτησης τη χρηματοδότηση των απαραίτητων έργων αποκατάστασης, αναγκαίων μετά την καταστροφική πυρκαγιά στον Δήμο Ανατολικής Μάνης.

Ο κ. Δαβάκης ζήτησε από τον κ. Πέτσα να εγκρίνει τη χρηματοδότησή τους, γιατί ήδη ο Δήμος Ανατολικής Μάνης έχει εκπονήσει τις σχετικές μελέτες, ενώ του επεσήμανε την αναγκαιότητά τους λόγω του επερχόμενου χειμώνα.

Κατά τη συνάντηση, ο Λάκωνας βουλευτής επικοινώνησε και με τον Δήμαρχο Ανατολικής Μάνης Πέτρο Ανδρεάκο, ο οποίος συνομίλησε με τον αν. Υπουργό και αναφέρθηκε στο σύνολο των μελετών που ήδη έχουν γίνει και αφορούν σε έργα αποκατάστασης ζημιών από τη φωτιά, έργα πρόληψης και αντιμετώπισης πυρκαγιών, καθώς και έργα που θα έχουν αντισταθμιστικά οφέλη στις πληγείσες περιοχές, ζητώντας και αυτός την ανάλογη οικονομική στήριξη.

Ο κ. Πέτσας αποδεχόμενος το ανωτέρω αίτημα, δεσμεύθηκε για την ταχεία ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών σε συντονισμό με τον υφυπουργό στον Πρωθυπουργό Χρήστο Τριαντόπουλο.

«Η προσπάθειά μας συνεχίζεται για να μας δικαιώσει το τελικό αποτέλεσμα», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο κ. Δαβάκης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις