ΑΡΚΑΔΙΑ. Ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Τρουπής και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στις 11 π.μ. διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Η τουριστική ανάπτυξη της Αρκαδίας» στο συνεδριακό κέντρο "Νικόλαος Γερμανός", αίθουσα Β στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ. Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν: το τουριστικό video «This is Arcadia», τα τουριστικά οικονομικά μεγέθη της Αρκαδίας καθώς και η νέα δράση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, «Συνεργατικός Σχηματισμός Καινοτομίας».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι συμμετέχοντες θα πάρουν μέρος στην κλήρωση που διοργανώνει του Επιμελητήριο Αρκαδίας, με δώρα: τρείς, 2ήμερες διανυκτερεύσεις σε καταλύματα, ξενοδοχεία της Αρκαδίας.

Πρόγραμμα εκδήλωσης 11:00-11:15: Καλωσόρισμα 11:15-11:20: Παρουσίαση video «This is Arcadia» 11:20–11:30: Παρουσίαση οικονομικών μεγεθών Αρκαδίας 11:30-11:40: Παρουσίαση δράσης «Συνεργατικός Σχηματισμός Καινοτομίας» 11:40 -12:00: Ερωτήσεις - Ανοιχτή συζήτηση 12:00: Κλήρωση δώρων Λόγω αυστηρών μέτρων covid 19, η εκδήλωση είναι κλειστή με αυστηρά περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, με προσκλήσεις σε φορείς, Travel Agents και ΜΜΕ.

H είσοδος επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο με την επίδειξη του GreenPass* για κατηγορίες εμβολιασμένων ή Νοσησάντων. (*GreenPass νοείται είτε η βεβαίωση εμβολιασμού/νόσησης SARS-Cov2 είτε το Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID-19).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρωτόκολλο λειτουργίας παρακαλούμε να παρακολουθείτε της σελίδα του, πιέζοντας εδώ. Για την παρουσία σας και τη συμμετοχή στην κλήρωση (αφορά έναν από το Μέσο που εκπροσωπείτε) σας παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και να την παραδώσετε κατά την είσοδό σας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τις κ. κ. Μίκα Μπερτζελέτου στο τηλ.2710 227141-2 και Κατερίνα Πέτρου στο τηλ 210 7295620

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις