ΣΠΑΡΤΗ. Τη διακοπή λειτουργίας Τμημάτων Σχολών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου που έχουν έδρα τη Σπάρτη φέρνει στην επικαιρότητα, με Ερώτηση στη Βουλή, ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Αντώνης Μυλωνάκης.

Ειδικότερα, ρωτά την υπουργό Παιδείας, αν το Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων, της Σχολής Οικονομίας και Τεχνολογίας του Παν/μίου Πελ/νήσου αλλά και το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Αθλητισμού (Τ.Ο.Δ.Α.) θα διακόψουν τη λειτουργία τους από το νέο ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.

Η ερώτηση της Ελληνικής Λύσης:

«Κυρία Υπουργέ,

Σύμφωνα με ενημέρωση από κατοίκους της Σπάρτης και σύμφωνα με ανάρτηση σε τοπικές ιστοσελίδες του Διαδικτύου, δυσφορία και δυσαρέσκεια προκαλούν στους ως άνω κατοίκους οι πληροφορίες περί επικείμενης διακοπής της λειτουργίας Τμημάτων των Σχολών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στην Σπάρτη.

Πρόκειται για το τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων, της Σχολής Οικονομίας και Τεχνολογίας, που αναβαθμίστηκε σε Πανεπιστημιακό, το 2019, το οποίο στεγάζεται σε κτήριο που προέκυψε από δωρεά του Ε. Βαλιώτη και για το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Αθλητισμού («Τ.Ο.Δ.Α.») της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτάται η κ. Υπουργός:

  • Αληθεύουν οι πληροφορίες περί του ότι τα προαναφερόμενα Τμήματα των Σχολών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, που εδρεύουν στην Σπάρτη, θα διακόψουν την λειτουργία τους από το νέο ακαδημαϊκό έτος 2021-2022;».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις