ΣΠΑΡΤΗ. ΣΠΑΡΤΗ. Απεβίωσε την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 66 ετών, η Κατερίνα Φέικου – Περδίκη, ύστερα από μακροχρόνιο αγώνα με την επάρατο.

«Η αείμνηστη Αικατερίνη Φέικου υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 1987 ως μέλος της Κοινότητας Πελλάνας , την τετραετία 1999-2002 ως μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητας Πελλάνας του Δήμου Πελλάνας, από τον Απρίλιο του 2017 έως 2019 δημοτική σύμβουλος Δήμου Σπάρτης και μέχρι σήμερα μέλος του Συμβουλίου της Κοινότητας Πελλάνας με ήθος, εντιμότητα, ευσυνειδησία και μεγάλη αγάπη για το χωριό που γεννήθηκε και μεγάλωσε….».

Αυτό αναφέρεται στο συλλυπητήριο ψήφισμα του Συμβουλίου της Κοινότητας Πελλάνας που συνεδρίασε μετά την πληροφορία του θανάτου της Συμβούλου της Κοινότητας Πελλάνας Αικατερίνης Φέικου «ο οποίος σκόρπισε θλίψη σε όλο το χωριό».

Σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής το Συμβούλιο της Κοινότητας ομόφωνα αποφάσισε την έκδοση ψηφίσματος, το οποίο προβλέπει:

  • Να εκφράσει προς την οικογένεια της εκλιπούσας την ανείπωτη και βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια
  • Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή τόσο στην παρούσα έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Πελλάνας όσο και στην πρώτη τακτική συνεδρίαση αυτού
  • Αντί στεφάνου να δοθεί χρηματικό ποσό στον Ιερό Ναό Κων/νου και Ελένης της Κοινότητας Πελλάνας
  • Να παραστεί σύσσωμο το Συμβούλιο της Κοινότητας στην τελετή της κηδείας της
  • Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια της εκλιπούσας και να δημοσιευθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης

Η Δ.Ε.Ε.Π. Λακωνίας αποφάσισε να παραστεί αντιπροσωπεία της στην εξόδιο ακολουθία, να καταθέσει στεφάνι και να εκφράσει τα συλλυπητήριά της στους οικείους της εκλιπούσης.

«Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορήθηκαν την απώλεια της Κατερίνας Φέικου – Περδίκη.

Η Κατερίνα Φέικου – Περδίκη υπήρξε σημαίνον στέλεχος της παράταξης με δυναμική παρουσία και πλούσια δράση στην κομματική οργάνωση για πάρα πολλά χρόνια.

Διετέλεσε Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σπάρτης και μέλος της ΝΟ.Δ.Ε. (νυν Δ.Ε.Ε.Π.) Λακωνίας, ενώ υπηρέτησε με πάθος τα κοινά ως Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Σπάρτης και Διευθύντρια του Γραφείου του Δημάρχου Σπάρτης», τόνισε ο Βασίλης Ορφανός, Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Λακωνίας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σπάρτης συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη και σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής προχώρησε επίσης σε έκδοση ψηφίσματος.

Το Συμβούλιο χαρακτηρίζει τη θανούσα , «ιδιαίτερα αγαπητή στο χωριό της και σε όλη την κοινωνία του Δήμου Σπάρτης», και αποφασίζει,

  • Να εκφράσει προς την οικογένεια της εκλιπούσας την ανείπωτη και βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια
  • Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή τόσο στην παρούσα έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και στην πρώτη τακτική συνεδρίαση αυτού
  • Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό της
  • Να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια της εκλιπούσας και να δημοσιευθεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της πόλης μας

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις