ΠΑΤΡΑ. Ο μικρός Φώτης άνοιξε τα μάτια του και πολύ γρήγορα είδε κοντά τη μητέρα και τον πατέρα του.

Ο άτυχος Φώτης που βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική επί τέσσερα 24ωρα, έχει πλήρη επικοινωνία με το περιβάλλον και ο κίνδυνος για τη ζωή του έχει ξεπεραστεί, όπως τονίζουν οι θεράποντες γιατροί.

Όταν άνοιξε τα μάτια του, ο εξάχρονος είδε και τις ζωγραφιές των συμμαθητών του με τις ευχές να επιστρέψει γρήγορα κοντά τους, αλλά οι γονείς του έχουν ήδη ενημερωθεί πως ακόμα υπάρχει δρόμος.

Ο πατέρας του παιδιού δεν έχει αποφασίσει αν θα κινηθεί νομικά κατά των διοργανωτών του αγώνα. Τα λάθη και οι παραλείψεις που λίγο έλειψε να στοιχίσουν τη ζωή του παιδιού τους, μπορούν να περιμένουν όπως τονίζει. Αυτή τη στιγμή προέχει η υγεία του γιου του.

Για ακόμα μία μέρα κανείς εκ των διοργανωτών του αγώνα δεν θέλησε να τοποθετηθεί Κανείς δεν δίνει μια απάντηση σε όλα όσα τους καταλογίζονται. Για τα μέτρα ασφαλείας που δεν τηρήθηκαν παρά τις δεσμεύσεις τους πριν τον αγώνα αλλά και για το γεγονός πως δεν υπήρχε άδεια για θεατές πίσω από τα κάγκελα που στήθηκαν.

Το παιδί παραμένει στο νοσοκομείο, οι γιατροί δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι και πλέον οι γονείς του περιμένουν να ακούσουν ξανά τη φωνή του.

Η πρώτη επιθυμία του μικρού Φώτη

To πρώτο πράγμα που ζήτησε ο μικρός Φώτης μόλις άνοιξε τα μάτια του ήταν παγωτό.

«Όσο μαθαίνουμε καλά πράγματα, κερδίζουμε μάχες. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, το υγειονομικό προσωπικό και τον γιατρό που παρακολουθεί τον Φώτη», είπε ο πατέρας του παιδιού και περιέγραψε πως συνέβη το ατύχημα: «Βλέπαμε τον αγώνα, θέλαμε να περάσουμε καλά. Ξαφνικά είδαμε ένα καρτ από πάνω μας και από τότε τραβάμε τον γολγοθά μας. Για να γίνει αυτό το πράγμα, η λογική μου λέει ότι δεν θα είχαν παρθεί τα κατάλληλα μέτρα».

Με το που έγινε, νόμιζα ότι το παιδί λιποθύμησε και το πήρα στα χέρια. Δεν είχα καταλάβει, μετά είδα ότι ήταν κάτι πιο σοβαρά κι άρχισα να πηγαίνω μηχανικά, να βρω κάπου βοήθεια… Εκείνη την ώρα έγινε συνωστισμός για να δουν τι έγινε ο οδηγός, δυσκολεύτηκα να περάσω», είπε.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις