ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Μπορεί να βρίσκεται στην κορυφή του ΝΒΑ και να παραμένει ταπεινός αποφεύγοντας τις... προκλήσεις και τη «μεγάλη ζωή», αλλά δεν παύει να έχει ένα τεράστιο συμβόλαιο που… κάπως θα πρέπει να ξοδέψει. Ο λόγος για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος έκανε τις πρώτες του πολύ μεγάλες αγορές ακινήτων στην Ελλάδα. Ο Greek Freak, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, προχώρησε στην αγορά δύο βιλών στη νέα γειτονιά Rolling Greens της Μεσσηνίας.

Ο 27χρονος άσος είχε επισκεφτεί στις αρχές Σεπτεμβρίου το Costa Navarino με τον αδερφό και συμπαίκτη του, Θανάση, ενώ είχε κάνει διακοπές εκεί οικογενειακώς και το 2018. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι 43 βίλες της περιοχής έχουν ήδη πωληθεί (μάλιστα η ζήτησε ξεπερνούσε την προσφορά), βρίσκονται στο στάδιο κατασκευής και η παράδοσή τους στους αγοραστές εκτιμάται πως θα γίνει το πρώτο τρίμηνο του 2023.

Όσο για το κόστος κάθε βίλας, κυμαίνεται από 1,25 ως 1,8 εκατ. ευρώ. Όλες τους διαθέτουν ιδιωτική πισίνα και κήπο, εκτείνονται σε οικόπεδα επιφάνειας από 700 ως 1.300 τετραγωνικά, η επιφάνειά τους είναι 235 ως 295 τετραγωνικά και περιλαμβάνουν 3 ή 4 υπνοδωμάτια σε ένα επίπεδο, με υπόγειο. Οι βίλες έχουν δυτικό προσανατολισμό, θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και στο γήπεδο γκολφ The Dunes Course.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις