ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Από την ΔΕΔΔΗΕ ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται:

1. Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, Δυτική παραλία, Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας, από την συμβολή των οδών Μακεδονίας και Αρτέμιδος έως και Ευαγγελιστρίας και Αρτέμιδος, καθώς και στο αντλιοστάσιο λυμάτων ΔΕΥΑΚ, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 09.10.2021 ημέρα Σάββατο και από ώρα 08:00 έως 15:00.

2. Οι κάτοικοι των Τ.Κ. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ, ΔΕΣΥΛΛΑ, ΚΑΡΝΑΣΙ, οικισμών ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ & ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Τ.Κ. ΑΝΩ ΜΕΛΠΕΙΑ & ΔΑΣΟΧΩΡΙ, καθώς και ο Ι.Ν. Αγίας Θεοδώρας (Βάστα), ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 10.10.2021 ημέρα Κυριακή και από ώρα 08:00 έως 15:00.

Προσοχή! Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε, θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.


Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις