ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Σε Γενική Συνέλευση συνέρχονται τα μέλη του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας για την εκλογή νέου ΔΣ και όχι μόνον.

Σύμφωνα με την απόφαση της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της 05/07/2021 και τις διατάξεις του ισχύοντος Καταστατικού (αριθμός καταχώρησης στο Πρωτοδικείο Καλαμάτας 1559/28.4.2021) καλούνται τα Μέλη του σε Γενική Συνέλευση, την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021 και ώρα έναρξης 13:00 μμ στην έδρα του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας (Πλατεία 23ης Μαρτίου, Καλαμάτα) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των ακόλουθων θεμάτων:

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Θέμα 1ο: Εκλογή Προέδρου, Αντιπροέδρου, Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης κατόπιν της διαπίστωσης της καταστατικής απαρτίας από τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής

Θέμα 2ο: Εκλογή τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής

Θέμα 3ο: Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου (11μελές)

Θέμα 4ο: Εκλογή τριμελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής

Θέμα 5ο: Εκλογή αντιπροσώπων στην «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ» (ΠΟΕΣΕ)

Θέμα 6ο: Λήψη απόφαση εκπροσώπησης στην τριτοβάθμια οργάνωση (ΓΣΕΒΒΕΕ)

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία (50% των ταμειακά ενήμερων μελών), σύμφωνα με το άρθρο 12 παρ. 4 του Καταστατικού κατά την παραπάνω ημερομηνία, η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει και πάλι, χωρίς νέα πρόσκληση, την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 13.00 μμ. Σε αυτήν την περίπτωση, θα ενημερωθούν όλα τα μέλη μέσω e-mail.

Οι αιτήσεις υποψηφιότητας υποβάλλονται προς την προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του Συλλόγου δυο (2) τουλάχιστον ημέρες προς της Γ.Σ. (έως την Παρασκευή 15.10.2021 και ώρα 21:00 μμ)

Η λήξη της ψηφοφορίας ορίζεται για τις 20:00 μμ της 18ης Οκτωβρίου 2021

Για την διεξαγωγή της Γ.Σ. θα ληφθούν και τηρηθούν όλα τα αναγκαία υγειονομικά μέτρα σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (αποστάσεις, χρήση μη ιατρικής μάσκας από τα μέλη στον χώρο της Γ.Σ., αντισηπτικών κ.α.)

Ο πρόεδρος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής αναφέρει: «Αγαπητά Μέλη, Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία σας και θα χαρούμε ιδιαίτερα για τη συμμετοχή σας στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18 Οκτωβρίου με ώρα έναρξης στις 13.00 μμ ειδικά σε μια τόσο κρίσιμη και περίπλοκη περίοδο για όλους εμάς τους επαγγελματίες».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις