ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Ο Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, Δήμαρχος Πύργου θα είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος το 2023. Δείτε τι δήλωσε στο notospress.gr. Οι επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές προγραμματίζονται για τις 13 και 20 Οκτωβρίου 2023 με τη 5ετή θητεία να εκτείνεται από την 1η Ιανουαρίου 2024 μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2029.

«Ναι, θα είμαι υποψήφιος. Είναι η πρώτη μας θητεία στο Δήμο Πύργου, είμαι δήμαρχος εκλεγμένος με ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο. Έχουμε ξεκινήσει σημαντικές δράσεις σε έναν δήμο ο οποίος με βάση του δείκτες της οικονομικής ανάπτυξης και της κοινωνικής ευημερίας παρελήφθη σε πολύ χαμηλό επίπεδο. Εξετάζουμε και φροντίζουμε τα ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητα του πολίτη, την καθαριότητα, την οδοποιία έως και τα μεγάλα θέματα που έχουν να κάνουν με την ανάδειξη της ιστορίας της περιοχής και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του περιβάλλοντος.

Θεωρώ ότι η απλή αναλογική έδωσε την ευκαιρία, δυστυχώς, να αποδειχθεί ότι το πολιτικό και αυτοδιοικητικό δυναμικό της χώρας δεν είναι ώριμο για ευρύτερες συνεργασίες. Δηλαδή, η ακυβερνησία που δυστυχώς διαπιστώθηκε είναι καταστροφική για το μέλλον της χώρας. Σε όλα τα συμβούλια δεν μπορεί κανείς να λάβει αποφάσεις και υπήρξαν οι αναγκαίες μεταφορές αρμοδιοτήτων στην Οικονομική Επιτροπή. Θεωρώ ότι ο νέος εκλογικός νόμος ήταν ανάγκη.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις