ΠΑΤΡΑ. Έφυγε νωρίς στα 54 της χρόνια, νικημένη από την σκληρή αρρώστια της εποχής, τον καρκίνο, μια υπέροχη Πατρινιά, ένας άνθρωπος ζεστός, ευγενής, φωτεινός, με ένα πλατύ χαμόγελο και μια μεγάλη καρδιά, όπως λένε οι πολλοί της φίλοι που την αποχαιρετούν στο faceboοk με δάκρυα και απέραντη συγκίνηση.

Όπως γράφει το thebest.gr, η γνωστή έμπορος Νατάσσα Μητροπούλου, η οποία διατηρούσε εμπορικό κατάστημα με κρύσταλλα και είδη δώρων στην οδό Ερμού, έσβησε μετά από γενναία μα άνιση μάχη με την ασθένεια που κατέβαλε τις δυνάμεις της, αλλά ποτέ το χαμόγελό της.

Ηταν μητέρα δύο παιδιών, του Σταύρου και της Θεοδώρας - Νεφέλης.

«Δεν υπάρχει άνθρωπος που να την γνώριζε και να μην την αγαπούσε» λένε για αυτήν οι φίλοι της, οι οποίοι έχουν σοκαριστεί από την είδηση της απώλειάς της.

Η κηδεία της θα γίνει το Σάββατο στις 11 πμ, από τον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας Πατρών και η ταφή στο Α΄ Κοιμητήριο.

Συλλυπητήριο μήνυμα του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών

«Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών εκφράζουν την βαθειά τους θλίψη και οδύνη για την πρόωρη απώλεια της αγαπητής συναδέλφου Νατάσσας Μητροπούλου.

Ο Σύλλογος μας την είχε βραβεύσει και τιμήσει το 2018 καθώς υπήρξε άξια συνεχίστρια μιας ιστορικής οικογενειακής επιχείρησης που ξεκίνησε την δραστηριότητά της από την δεκαετία του 1880. Ο Εμπορικός κόσμος και η Πατρινή κοινωνία θρηνεί γιατί έχασε έναν υπέροχο άνθρωπο. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους της.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις