ΚΟΡΙΝΘΙΑ. Η είδηση έρχεται από το Λουτράκι και τις τελευταίες ώρες κεντρίζει το ενδιαφέρον των συζητήσεων. Με ανακοίνωσή της, η Χριστίνα Τερχίνογλου Μπούνια, εξηγεί τους λόγους που βρέθηκε ξαφνικά εντός του ψηφοδελτίου για τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, χωρίς να το ξέρει.

Όπως γράφει στην επιστολή που έστειλε στο korinthostv.gr: «Η ανάγκη της παρούσας ανακοίνωσης, δεν έγκειται μόνο στο γεγονός να συγχαρώ τον νεοεκλογέντα Πρόεδρο και τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων, που εξελέγησαν από τις εκλογές που διεξήχθησαν στο Λουτράκι στις 24 Οκτωβρίου 2021, αλλά και στο να συγχαρώ τον νέο Πρόεδρο, που ενώ τιμητικά μου ζήτησε να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο τελικά μετά την άρνηση συμμετοχής μου σε αυτό, εν αγνοία μου με συμπεριέλαβε.

Το προηγούμενο, δεν δηλώνει κάποια πικρία για την μη εκλογή μου, όπως κάποιοι μπορεί να σπεύσουν να σχολιάσουν, καθώς οι υποψήφιοι ήταν όσα και τα μέλη του Δ.Σ. και άρα αποτελώ ήδη μέλος ΔΗΜ.Τ.Ο, αλλά την παγκόσμια (ίσως) πρωτοτυπία ότι αποτελώ την πρώτη υποψήφια που δεν ενημερώθηκε για τη συμμετοχή της σε ψηφοδέλτιο, για την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών και τη μόνη υποψήφια, που δεν ψήφισε τον εαυτό της.

Παράλληλα δηλώνω την παραίτησή μου από μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο, καθώς το να έχω συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο είναι αποτέλεσμα μη νόμιμων ενεργειών. Όσο για τα υπόλοιπα, απλώς ενημερώνω, ότι ήδη έχω ξεκινήσει όλες τις διαδικασίες, προκειμένου να διαφυλάξω την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητά μου.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις