ΜΕΣΣΗΝΙΑ. Από την ΔΕΔΔΗΕ ειδοποιούνται οι κάτοικοι που βρίσκονται:

Στις Τ.Κ. ΜΑΔΕΝΑ, ΑΒΡΑΜΙΟΥ, ΛΕΥΚΟΧΩΡΑ, ΛΥΚΟΤΡΑΦΟ και στα Αρδευτικά Μεσσήνης και Ανάληψης, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 6.12.2021 ημέρα Δευτέρα και από ώρα 11:00 έως 15:00.

Στη Μεσσήνη, στη συμβολή των οδών Ναυαρίνου & Εθνάρχου Μακαρίου, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 6.12.2021 ημέρα Δευτέρα και από ώρα 08:00 έως 11:30.

Στην περιοχή Αγ. Σωτήρα Τ.Κ. Πανιπερίου, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 6.12.2021 ημέρα Δευτέρα και από ώρα 14:00 έως 15:00.

Στην Καλαμάτα, στις περιοχές Αγίου Διονυσίου, Γουλιμίδων, Κορδία & Έπιπλα Μαυρέα, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 6.12.2021 ημέρα Δευτέρα και από ώρα 08:00 έως 15:00.

Eιδοποιούνται επίσης οι κάτοικοι που βρίσκονται στην Καλαμάτα στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής, Δυτική Παραλία, Όμιλο Αντισφαίρισης, από τη συμβολή των οδών Μακεδονίας & Αρτέμιδος έως Ευαγγελιστρίας & Αρτέμιδος, καθώς και στη συμβολή των οδών Νέδοντος & Καποδιστρίου, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος την 7.12.2021 ημέρα Τρίτη και από ώρα 08:00 έως 15:00.

Προσοχή! Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω.

Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε, θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.

Έτσι για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις